Praca i oferty pracy w Praca.pl
Jesteś tutaj:  Strona Główna » Centrum Prasowe » Patronaty

Akademickie Targi Pracy JOBBING - przepis na Twoją karierę!

27.02.2014
Akademickie Targi Pracy JOBBING -  przepis na Twoją karierę!

Biura karier warszawskich uczelni wraz ze Stowarzyszeniem na rzecz Akademickich Biur Karier serdecznie zapraszają studentów i absolwentów na  VIII Akademickie Targi Pracy JOBBING, które odbędą się, to nie żart, już 1 kwietnia 2014 (9:30-17:00) w Pałacu Kultury i Nauki!

Targi JOBBING to nie tylko prezentacje ciekawych ofert pracy, praktyk i staży czy możliwość bezpośredniego kontaktu z najlepszymi pracodawcami. Odwiedzających zapraszamy do towarzyszącej wydarzeniu specjalnej strefy, w której doradcy w karierze z akademickich biur karier pomogą uruchomić osobisty potencjał osób wchodzących na rynek pracy, podpowiedzą co podkreślić w CV, aby lepiej zaprezentować swoje mocne strony przyszłemu pracodawcy. Strefa doradcza JOBBING to miejsce, w którym wskazówki otrzymają także osoby planujący własny biznes i szukające środków na jego rozwój. W tym roku przewidzieliśmy również miejsce z informacjami dla młodych naukowców.

Targom JOBBING towarzyszyć będzie sesja warsztatowa, a w niej liczne zajęcia z udziałem przedstawicieli firm pomagające kształtować cenne kompetencje.

Zapisy na warsztaty ruszą 21 marca i odbywać się będą poprzez stronę www.jobbing.org.pl

lista artykułów

PORADNIKI PRACA.PL

PRACA W BRANŻY

Praca  |  Regulamin  |  Polityka prywatności  |  Pomoc  |  Kontakt  |  O nas  |  Reklama  |  Szukasz pracownika?  |  Partnerzy  |  Centrum prasowe  |  RSS  |  Widget z ofertami pracy

Copyright © 2003 - 2014 Praca.pl Sp. z o.o. Numer wydania: 16284 / 2014. Wszelkie prawa zastrzeżone. Powielanie, drukowanie, kopiowanie lub rozpowszechnianie w jakikolwiek sposób materiałów zawartych na stronach Praca.pl jest zabronione.

Praca i oferty pracy w Praca.pl