Kariera IT w Krakowie!

2017-11-28

Zapraszamy na drugą już w 2017 roku edycję targów Kariera IT dla województwa małopolskiego. Wydarzenie odbędzie się 2 grudnia (sobota) w Holiday Inn! Zachęcamy do całkowicie bezpłatnego udziału wszystkich specjalistów IT, programistów, testerów oraz studentów kierunków informatycznych.

Czym jest Kariera IT? To spotkanie dla szeroko rozumianej branży informatycznej, skierowane do wszystkich specjalistów IT, programistów oraz studentów kierunków informatycznych. Łączymy targi pracy z konferencją, zatem jesteśmy pewni, że wszyscy działający w tej branży znajdą dla siebie coś ciekawego.

W programie przewidziane są prezentacje ciekawych ofert zatrudnienia, spotkania z pracodawcami, prelekcje merytoryczne, pokazy nowinek technologicznych oraz losowanie nagród od naszego Platynowego Symphony Solutions, m.in. iPad Pro oraz tygodniowa wycieczka na Bali (jak wygrać te świetne nagrody? szczegóły: https://www.symphony-solutions.eu/join-symphony-solutions-krakow-win-trip-bali )

Platynowym partnerem wydarzenia została firma Symphony Solutions, która otwiera swoje biuro w Krakowie. Na uczestników czekać będzie zatem wiele nowych i interesujących ofert pracy, zachęcamy do odwiedzenia stoiska Symphony Solutions.

Ponadto swoje nowe projekty oraz oferty pracy przedstawią: Accenture, Asseco, Codete, Ericsson, ING Services Polska.

Tematy prelekcji:

-Metaprogramowanie w JS (Dawid Rusnak)
-Czy server może mnie uslyszeć i się zrebootować? (Jacek Jagieła)
-Czy dobra aplikacja potrzebuje instrukcji? (Michał Skowron)
-Xamarin – jak się do tego zabrać? (Damian Antonowicz)
-Technologie BigData dla Java developerów( Łukasz Bartnicki)
-GraphQL with Spring Boot (Krzysztof Pawłowski)
-Bezpieczeństwo IoT – Czy Twoja lodówka spiskuje przeciwko Tobie? (Bartosz Sroka)
-Infrastructure as code czyli przyszłość chmur ( Jakub Bujny)
-Introduction to Erlang or objects vs. Processes (Denis Gonchar)

Spis Wystawców, opisy prelekcji i inne szczegóły:

Formularz darmowej rejestracji: