Najnowsze oferty pracy

  • Szef kuchni – kierownik gastronomii

    Hotel Restauracja Jaś Wędrowniczek Zofia Szepieniec   Rymanów    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Twój zakres obowiązków Kreowanie menu i tworzenie receptur, Nadzór nad jakością dań i stałe utrzymanie standardów, Kontrola food cost, Kompleksowe zarządzanie zespołem, Tworzenie grafików pracy, Zapewnienie prawidłowego funkcjonowania kuchni, Dbanie o najwyższą jakość, walory...
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   Szwecja, Karlskrona   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 godz.
    Oferujemy: Stawka 13-15€/h na rękę Zatrudnienie na polskiej umowie + delegacje; Stały kontakt z polskim koordynatorem; DARMOWE wyżywienie; BEZPŁATNE ubezpieczenie na terenie Szwecji; Możliwość zakwaterowania; Zagwarantowane wynagrodzenie do 15-ego dnia każdego miesiąca; Możliwość...
  • Samodzielny kucharz - Kucharz zmianowy a'la carte

    City Park Poznań Sp. z o.o. Sp. kom.   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Samodzielne gotowanie; Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji; Stosowanie systemu HACCP; Praca na recepturach; Kreatywność; Dbałość o wysoki standard obsługi gości; Praca w Poznaniu / woj. wielkopolskie - zapewniamy wsparcie w relokacji.
  • Kucharz / Kucharka

    Fodele Beach & Water Park Holiday Resort and The Syntopia Hotel   Grecja, Crete Island    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Requirements: Two (2) years of relevant experience within in a 4*/5* hotel (preferably all inclusive) Excellent command of English language. Additional languages will be valued. Exceptional communication and interpersonal skills, with a friendly and professional demeanor. Hospitality Graduate...
  • Kucharz

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Jako kucharz będziesz odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie...
  • Kucharz

    Praca.pl Sp. z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
  • Kucharz

    Praca.pl Sp. z o.o.   Kraków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
  • Kucharz

    Praca.pl Sp. z o.o.   Gdańsk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
  • Kucharz

    Praca.pl Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
  • Kucharz

    Praca.pl Sp. z o.o.   Wrocław    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Francja Szef Kuchni Francja
Chef de Partie / Szef kuchni - praca na statku rzecznym

Chef de Partie / Szef kuchni - praca na statku rzecznym

SILVERHAND
Francja, Różne lokalizacje
praca stacjonarna
2403 dni temu
Chef de Partie / Szef kuchni - praca na statku rzecznym
Miejsce pracy: Francja, Różne lokalizacje

SILVERHAND jest firmą godną zaufania z wieloletnim stażem na rynku, mającą zasięg międzynarodowy.
Oferujemy zatrudnienie na maltańskich warunkach. Wszyscy pracownicy otrzymują maltańska umowę o pracę wraz ze wszystkimi świadczeniami socjalnym oraz dostępem do opieki medycznej. Pomożemy Ci skutecznie, szybko i bezpiecznie znaleźć stabilną pracę za granicą.

Warunek konieczny: komunikatywna znajomość j. niemieckiego lub j. angielskiego

Chef de Partie / Szef kuchni - praca na statku rzecznym
Do głównych zadań osoby zatrudnionej należy:
  • przygotowywanie posiłków
  • zapewnienie sprawnej obsługi we współpracy z zespołem kierowniczym
  • kontrolowanie zapasów
Wymagania:
  • komunikatywna znajomość języka niemieckiego lub angielskiego
  • doświadczenie na ww. stanowisku
  • prawo jazdy kat. B i samochód (mile widziane)
  • doświadczenie w pracy na statku (mile widziane)
Oferujemy:
  • zatrudnienie na warunkach maltańskich (umowa o pracę)
  • atrakcyjne wynagrodzenie 998-1185,00 euro/mies. netto
  • zakwaterowanie GRATIS, opłacone przez Pracodawcę
  • możliwość pracy w nadgodzinach (jeśli opcja ta jest niedostępna – informujemy o tym)
  • możliwość rozwoju zawodowego oraz długofalowej współpracy
  • wsparcie naszych Konsultantów w koordynowaniu zatrudnienia
  • możliwość regularnych zjazdów do Polski
  • ubezpieczenie dla Pracownika i jego rodziny
  • respektowane prawo do urlopu
  • nasze usługi są bezpłatne (m. in. tłumaczenie oraz profesjonalne przygotowanie CV w j. niemieckim na potrzeby rekrutacji)
 

Podobne oferty

  • Szef kuchni – kierownik gastronomii

    Hotel Restauracja Jaś Wędrowniczek Zofia Szepieniec   Rymanów    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Twój zakres obowiązków Kreowanie menu i tworzenie receptur, Nadzór nad jakością dań i stałe utrzymanie standardów, Kontrola food cost, Kompleksowe zarządzanie zespołem, Tworzenie grafików pracy, Zapewnienie prawidłowego funkcjonowania kuchni, Dbanie o najwyższą jakość, walory...
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   Szwecja, Karlskrona   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 godz.
    Oferujemy: Stawka 13-15€/h na rękę Zatrudnienie na polskiej umowie + delegacje; Stały kontakt z polskim koordynatorem; DARMOWE wyżywienie; BEZPŁATNE ubezpieczenie na terenie Szwecji; Możliwość zakwaterowania; Zagwarantowane wynagrodzenie do 15-ego dnia każdego miesiąca; Możliwość...
  • Samodzielny kucharz - Kucharz zmianowy a'la carte

    City Park Poznań Sp. z o.o. Sp. kom.   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Samodzielne gotowanie; Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji; Stosowanie systemu HACCP; Praca na recepturach; Kreatywność; Dbałość o wysoki standard obsługi gości; Praca w Poznaniu / woj. wielkopolskie - zapewniamy wsparcie w relokacji.
  • Kucharz / Kucharka

    Fodele Beach & Water Park Holiday Resort and The Syntopia Hotel   Grecja, Crete Island    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / o pracę tymczasową  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Requirements: Two (2) years of relevant experience within in a 4*/5* hotel (preferably all inclusive) Excellent command of English language. Additional languages will be valued. Exceptional communication and interpersonal skills, with a friendly and professional demeanor. Hospitality Graduate...
  • Kucharz

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Jako kucharz będziesz odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie...
  • Kucharz

    Praca.pl Sp. z o.o.   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
  • Kucharz

    Praca.pl Sp. z o.o.   Kraków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
  • Kucharz

    Praca.pl Sp. z o.o.   Gdańsk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
  • Kucharz

    Praca.pl Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
  • Kucharz

    Praca.pl Sp. z o.o.   Wrocław    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    1 dni
    Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;