Zatrudnimy pracownika na stanowisko:
- zarządzanie restauracją i koordynację pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w McDonald’s procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska
- kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny
- sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji
- stałą pracę w stabilnej firmie będącej liderem w branży
- możliwości rozwoju zawodowego i awansu
- nowoczesne zasady zarządzania biznesem
- rozwinięty system szkoleń
- system wynagrodzeń bezpośrednio związany z efektywnością i wynikami pracy
- zdolności interpersonalnych
- chęci do szkolenia i rozwoju zawodowego
- umiejętności pracy w zespole
- umiejętności podejmowania decyzji
- dyscypliny i sumienności
- energii i zaangażowania
- dyspozycyjności
Poznaj
McDonald's Polska Sp. z o.o.
PRACUJ Z NAMI!
McDonald’s to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, szerokie możliwości rozwoju, pewność zatrudnienia i niezwykła atmosfera.
Pracuj z nami i przyrządzaj ludziom to, co lubią najbardziej!
Do pracy w McDonald’s potrzebujesz przede wszystkim chęci – cała reszta jest po naszej stronie. Już nasza w tym głowa, żeby odpowiednio przygotować Cię do samodzielnej pracy. Wdrożymy Cię w tajniki pracy na każdym stanowisku i zawsze będziemy Twoim wsparciem. Jeśli Ci się spodoba, Ty też zaczniesz szkolić innych, nauczysz się zarządzać zespołem, a może i całą restauracją?
***
McDonald’s Polska rozpoczął działalność w czerwcu 1992 roku, otwierając pierwszą restaurację w Warszawie. Od ponad 30 lat jest częścią polskiej gospodarki i życia lokalnych społeczności.
Oferuje gościom smaczne posiłki oraz szybką, profesjonalną obsługę w czystym, przyjemnym otoczeniu i za rozsądną cenę. Oferta McDonald’s to klasyczne burgery i McWrapy. Do tego uważane za najlepsze w swojej kategorii chrupiące, złociste z zewnątrz i puszyste w środku frytki, pyszne lody oraz aromatyczna kawa McCafé. W menu dostępne są także pożywne propozycje śniadaniowe.
Obecnie w Polsce działa ponad 550 restauracji sieci, które zatrudniają ponad 33 000 osób. Prawie 90% z nich to obiekty prowadzone przez blisko 100 niezależnych przedsiębiorców w oparciu o umowę franczyzy z McDonald’s.