Nowo otwierana restauracja McDonald’s ® MOP Machnacz, trasa A1, zatrudni pracowników na stanowisko:
-
zarządzanie restauracją i koordynację pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi
w McDonald’s procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska -
kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny
-
sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji
-
stałą pracę w stabilnej firmie będącej liderem w branży
-
możliwości rozwoju zawodowego i awansu
-
nowoczesne zasady zarządzania biznesem
-
rozwinięty system szkoleń
-
system wynagrodzeń bezpośrednio związany z efektywnością i wynikami pracy
-
zdolności interpersonalnych
-
chęci do szkolenia i rozwoju zawodowego
-
umiejętności pracy w zespole
-
umiejętności podejmowania decyzji
-
dyscypliny i sumienności
-
energii i zaangażowania
-
dyspozycyjności
Poznaj
McDonald's Polska Sp. z o.o.
PRACUJ Z NAMI!
McDonald’s to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, szerokie możliwości rozwoju, pewność zatrudnienia i niezwykła atmosfera.
Pracuj z nami i przyrządzaj ludziom to, co lubią najbardziej!
Do pracy w McDonald’s potrzebujesz przede wszystkim chęci – cała reszta jest po naszej stronie. Już nasza w tym głowa, żeby odpowiednio przygotować Cię do samodzielnej pracy. Wdrożymy Cię w tajniki pracy na każdym stanowisku i zawsze będziemy Twoim wsparciem. Jeśli Ci się spodoba, Ty też zaczniesz szkolić innych, nauczysz się zarządzać zespołem, a może i całą restauracją?
***
McDonald’s Polska rozpoczął działalność w czerwcu 1992 roku, otwierając pierwszą restaurację w Warszawie. Od ponad 30 lat jest częścią polskiej gospodarki i życia lokalnych społeczności.
Oferuje gościom smaczne posiłki oraz szybką, profesjonalną obsługę w czystym, przyjemnym otoczeniu i za rozsądną cenę. Oferta McDonald’s to klasyczne burgery i McWrapy. Do tego uważane za najlepsze w swojej kategorii chrupiące, złociste z zewnątrz i puszyste w środku frytki, pyszne lody oraz aromatyczna kawa McCafé. W menu dostępne są także pożywne propozycje śniadaniowe.
Obecnie w Polsce działa ponad 550 restauracji sieci, które zatrudniają ponad 33 000 osób. Prawie 90% z nich to obiekty prowadzone przez blisko 100 niezależnych przedsiębiorców w oparciu o umowę franczyzy z McDonald’s.