Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gądki, k. Poznania    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych. Raportowanie wyników do przełożonych. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług....
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Restauracji

Qubus Hotel Management Sp. z o.o.
Zielona Góra
praca stacjonarna
2257 dni temu
BO LUBIĘ

rozwój

JEŚLI WAŻNE SĄ DLA CIEBIE:
  • praca w gronie profesjonalistów z ponad 20 doświadczeniem w branży hotelarskiej;
  • dołączenie do firmy, w której dbałość o jakość nie jest pustym sloganem;
  • poznawanie ludzi ze wszystkich stron świata;
  • jasne zasady współpracy;
  • stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
  • dofinansowanie do opieki medycznej (również dla Twoich bliskich);
  • wsparcie aktywności sportowej;
  • miejsce pracy w centrum miasta...

U NAS TO ZNAJDZIESZ -

 APLIKUJ 

NA CO DZIEŃ BĘDZIESZ ZAJMOWAŁ(A) SIĘ: 
  • organizowaniem pracy i nadzorowaniem prawidłowej pracy restauracji;
  • realizowaniem planów finansowych działu gastronomii, analizowaniem sprzedaży i kosztów;
  • czynnym udziałem w pracy restauracji (serwowanie dań i napojów);
  • przestrzeganiem standardów sieci w zakresie obsługi Gości;
  • reagowaniem na wszelkie opinie i sugestie Gości;
  • ustalaniem grafików prac podległych pracowników;
  • szkoleniem oraz weryfikacją jakości pracy podległych pracowników;
  • stałą współpraca z pozostałymi działami w hotelu.
JEŚLI:
  • masz min. dwuletnie doświadczenie w pracy w gastronomii, mile widziane w restauracji hotelowej;
  • możesz się pochwalić min. rocznym doświadczeniem na stanowisku kierowniczym;
  • umiesz efektywnie organizować pracę własną oraz zespołu pracowników;
  • jesteś osobą umiejącą sobie radzić ze stresem;
  • jesteś gotowy/a do pracy zmianowej, również w weekendy i święta;
  • posiadasz min. średnie wykształcenie;
  • posługujesz się językiem angielskim w dobrym stopniu;
  • znasz, w dobrym stopniu, programy pakietu MS Office;

TO ZNACZY, ŻE WŁAŚNIE CIEBIE SZUKAMY!

 APLIKUJ 

Sebastian Myśliwiec
Kierownik Gastronomii

Kierownik Restauracji
Miejsce pracy: Zielona Góra

TAK MOŻE WYGLĄDAĆ TEŻ TWOJA HISTORIA!

TAK MOŻE WYGLĄDAĆ TEŻ TWÓJ DZIEŃ:

WYBIERZ PRACĘ W QUBUS HOTEL I POWIEDZ:

#BoLubięUczyćSieNowychRzeczy #BoLubięByćWCentrum #BoLubięPoczucieBezpieczeństwa #BoLubięPracowaćZNajlepszymi #BoLubięWysokąJakość #BoLubięPoznawać NowychLudzi #BoLubięDbaćOInnych #BoLubięSwójZespół #BoLubięJasneZasady #BoLubięByćSobą

 

Podobne oferty

  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gądki, k. Poznania    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych. Raportowanie wyników do przełożonych. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług....