Najnowsze oferty pracy

  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gądki, k. Poznania    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych. Raportowanie wyników do przełożonych. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług....
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Mazowieckie Warszawa Manager Restauracji Warszawa
Manager Restauracji - Business Partner

Manager Restauracji - Business Partner

Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.
Warszawa
praca stacjonarna
2524 dni temu

Lagardere Travel Retail firma należąca do międzynarodowego koncernu, zarządzająca na terenie Polski siecią kawiarni i restauracji, poszukuje Kandydatów do prowadzenia restauracji w systemie ajencyjnym, na stanowisku:

Manager Restauracji - Business Partner
Nr ref.: Business Partner – restauracja

Miejsce pracy: Warszawa

Oferujemy:
  • W pełni wyposażoną restauracje pod atrakcyjnym brandem
  • PR i działania marketingowe
  • Bezkosztowe zamawianie towaru - koszty spółki
  • Szkolenia wspomagające z zakresu prowadzenia restauracji w systemie ajencyjnym
  • Uczestnictwo w rozwoju sieci na terenie całego kraju
  • Możliwość ciągłego rozwoju swoich kompetencji
Od kandydatów oczekujemy:
  • Minimum 3 letniego doświadczenia na stanowisku kierowniczym/ managerskim w branży gastronomicznej, mile widziane doświadczenie w firmach sieciowych
  • Znajomości zagadnień gastronomicznych, w tym umiejętności zarządzania produkcją
  • Działań rekrutacyjnych i nadzoru na pracą 30 osobowego zespołu
  • Znajomości systemu HACCP i BHP
  • Umiejętności pracy według wyznaczonych standardów
  • Skutecznego planowania i zarządzania kosztami
  • Profesjonalizmu w podejściu do obsługi gościa
Główne zadania:
  • Prowadzenie własnej działalności gospodarczej
  • Budowanie otwartego i zaangażowanego zespołu
  • Przestrzeganie zasad umowy związanych z funkcjonowaniem lokalu
  • Efektywne zarządzanie punktem pod względem administracyjnym, handlowym i finansowym
  • Dbałość o jakość obsługi
Prosimy o zawarcie w aplikacji klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity z dnia 26.06.2014 r., Dz. U. z 2014 r., poz. 1182). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
 

Podobne oferty

  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gądki, k. Poznania    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków. Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych. Raportowanie wyników do przełożonych. Utrzymywanie dobrych relacji z klientem. Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług....
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...