Klient portalu Praca.pl
Jedna z najbardziej rozpoznawalnych marek na rynku gastronomicznym poszukuje do swoich struktur osoby na stanowisko:
-
Zarządzanie operacyjne restauracją w tym podległym zespołem pracowników
-
Realizacja planów operacyjnych i finansowych, zarządzanie budżetem restauracji
-
Obsługa klientów oraz codzienne wsparcie pracowników w wykonywaniu codziennych obowiązków
-
Budowanie zespołu pracowników poprzez zatrudnianie, szkolenia, motywowanie i coaching
-
Koordynowanie wszelkich działań dotyczących pracy danej restauracji
-
Prowadzenie zmian
-
Min. roczne doświadczenie zawodowe w zarządzaniu lokalem gastronomicznym na stanowisku kierowniczym
-
Doskonała organizacja pracy oraz rozwinięte umiejętności analityczne
-
Umiejętność budowania i motywowania zespołu pracowników
-
Ukierunkowanie na cele i wysoką skuteczność ich realizacji
-
Znajomości przepisów BHP, HACCP
-
Dyspozycyjność
- Możliwość rozwoju zawodowego
- Atrakcyjne wynagrodzenie połączone z systemem premiowym za osiągane wyniki
- Długofalową współpracę