Najnowsze oferty pracy

  • Pracownik fizyczny - obróbka mięsa (bez znajomości języka niemieckiego)

    Tönnies Zerlegebetrieb   Niemcy, Weissenfels, Am Schlachthof 1   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    24 godz.
    Poszukujemy pracowników do zakładu mięsnego do trybowania i klasowania mięsa wieprzowego. Praca na jedną zmianę od poniedziałku do piątku, co druga sobota pracująca (jeżeli jest więcej zamówień). Czas rozpoczęcia pracy 4:15 lub 4:45 maksymalnie do 9,5h dziennie. Mile widziane osoby z...
  • Pracownik Działu Mięso

    Selgros Cash&Carry   Szczecin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: konfekcjonowanie towaru do pakowania, rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, kontrola daty ważności produktów, profesjonalna obsługa klienta,...
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Warszawa, Białołęka    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik Działu Mięso

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i pakowanie mięsa, transport i wykładanie towaru na półki, dbanie o właściwą ekspozycję towaru, kontrola daty ważności produktów oraz paramentów związanych z systemem HACCP, profesjonalna obsługa klienta.
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Belgia Rzeźnik Belgia
Rzeźnik wieprzowy: ubojowiec / wykrawacz / klasowacz

Rzeźnik wieprzowy: ubojowiec / wykrawacz / klasowacz

PanPol sp. z o.o.
Belgia
praca stacjonarna
2899 dni temu

Ogłoszenie numer: 1079631, z dnia 2016-05-16

PanPol sp. z o.o.

Agencja Zatrudnienia PanPol Sp. z o.o.

Rzeźnik wieprzowy: ubojowiec / wykrawacz / klasowacz

Miejsce pracy: Belgia

 

Opis stanowiska

Agencja Zatrudnienia ( KRAZ 1670 ), PanPol Sp. z o.o., dla firmy belgijskiej poszukuje:

WYKRAWACZY MIĘSA  WIEPRZOWEGO

UMOWA BEZPOŚREDNIO Z PRACODAWCĄ BELGIJSKIM.

 

Praca od zaraz

Praca od zaraz

Warunkiem zatrudnienia jest zdanie testu umiejętności ( test noża), po którym pracownik otrzymuje umowę na czas nieokreślony.

Pracodawca akceptuje pracowników bez znajomości języka obcego !

Mile widziane posiadanie własnego samochodu.

Wykrawacz posiadający umiejętność klasowania mięsa, po sprawdzeniu umiejętności, będzie miał możliwość przejścia na stanowisko : klasowacz mięsa. Warunki finansowe do uzgodnienia z pracodawcą.


Wymagania

  • Doświadczenie w zawodzie wykrawacza: minimum 1 rok.
  • Doświadczenie przy pracy z nożem.
  • Wysoka higiena osobista.
  • Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.
  • Po zdaniu testu w Belgii w pierwszym dniu (test trwa 1 dzień), pracownik zostanie wysłany na badania sanitarne i po ich przejściu zostanie przyjęty do pracy: na wyniki i wyrobienie certyfikatu czeka się 2 dni.
  • Mile widziany własny samochód.

Oferujemy

  • Przez pierwsze sześć miesięcy praca przez belgijską agencję pracy tymczasowej.
  • W trakcie tego okresu lub po jego zakończeniu, jeśli kandydat jest dobrym pracownikiem to otrzymuje propozycję stałej pracy w zakładzie końcowym na warunkach indywidualnie uzgodnionych z tym zakładem.
  • W okresie pracy przez belgijską agencję zapewnione mieszkanie. Pracownik opłaca 200 Euro / miesiąc, resztę dopłaca pracodawca. Bardzo dobre warunki mieszkaniowe.
  • Stawki zgodne z belgijskim prawem pracy i uzgodnieniami branżowymi.
  • Stałe godziny pracy: 38 godzin / tygodniowo. Brak regularnych nadgodzin.
  • Stawka godzinowa brutto:13,68 – 14,00 brutto w zależności od umiejętności, które zostaną sprawdzone na teście.
  • Stawka godzinowa netto: 9,65 - 10 Euro (wysokość stawki jest uzależniona od wysokości podatku)
  • Bony żywnościowe 2.12 Euro/ za dzień pracy
  • Możliwość zakupu mięsa i wędlin firmowych po bardzo korzystnych cenach.
  • Nadgodziny: zgodnie z belgijskim prawem pracy.
  • W Belgii są bardzo dobre warunki socjalne.
  • Szczegóły oferty wyślemy drogą mailową.
  • Pomagamy w organizacji transportu.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Pracownik fizyczny - obróbka mięsa (bez znajomości języka niemieckiego)

    Tönnies Zerlegebetrieb   Niemcy, Weissenfels, Am Schlachthof 1   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    24 godz.
    Poszukujemy pracowników do zakładu mięsnego do trybowania i klasowania mięsa wieprzowego. Praca na jedną zmianę od poniedziałku do piątku, co druga sobota pracująca (jeżeli jest więcej zamówień). Czas rozpoczęcia pracy 4:15 lub 4:45 maksymalnie do 9,5h dziennie. Mile widziane osoby z...
  • Pracownik Działu Mięso

    Selgros Cash&Carry   Szczecin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: konfekcjonowanie towaru do pakowania, rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, kontrola daty ważności produktów, profesjonalna obsługa klienta,...
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Warszawa, Białołęka    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik Działu Mięso

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i pakowanie mięsa, transport i wykładanie towaru na półki, dbanie o właściwą ekspozycję towaru, kontrola daty ważności produktów oraz paramentów związanych z systemem HACCP, profesjonalna obsługa klienta.