Ogłoszenie numer: 1902491, z dnia 2018-02-06
3 x P jak PASJA
PASJA i mistrzostwo w kreowaniu magii i alchemi w kuchni
PASJA w zarządzaniu potencjałem współpracowników i ich rozwojem
PASJA w zarządzaniu zadaniami i wynikami
Szef Kuchni
Miejsce pracy: Kraków
Opis stanowiska
- Proaktywne określanie strategicznych kierunków rozwoju hotelu jako całości, gastronomia jest częścią
- Taktyczna i operacyjna realizacja planów zgodnie z celami
- Z ludźmi, poprzez ludzi, dla ludzi
- Hotel jest jednością i wszyscy współpracujemy dla szerszej perspektywy
- Zarządzanie zadaniami i procesami w zespole kuchni, z odpowiedzialnością za wyniki
- Stanowisko podlega Dyrektorowi Generalnemu, Szef Kuchni należy do zespołu zarządzającego hotelem
Wymagania
- Doświadczenie na podobnych stanowiskach, mile widziane międzynarodowe, z różnych miejsc
- Pozytywną energię, poczucie humoru, entuzjazm, gracz zespołowy
- Motywację do czynienia innych szczęśliwymi
- Kompetencje w zarządzania kuchnią jak biznesem
- Chcesz zmienić świat – zaczynasz od siebie
- Angielski – warunek konieczny w międzynarodowej firmie
Oferujemy
- Najlepszy zespół hotelowy w tej części Polski z najsympatyczniejszym dyrektorem hotelu, znanym z promowania talentów i rozwoju ludzi
- Rozwój personalny oraz zawodowy
- Dla chcących i utalentowanych: drogę rozwoju międzynarodowego oraz w kierunku dyrektora hotelu
- Prace pod presją wyników, rozwoju, zmian, nowości - trzeba się nagimnastykować ale mamy wesoło.
- Adekwatne do talentu, odwagi i kompetencji – wynagrodzenie i pakiet socjalny
- Nasze motto: jeżeli robisz to co robiłeś to dostajesz to co dostawałeś
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.