Kierownik Gastronomii (Hotel 4*)
Warszawa
Kierownik Gastronomii (Hotel 4*)
Warszawa
Nr Ref.: 1074012
Warszawa
Nr Ref.: 1074012
HAYS Poland jest firmą doradztwa personalnego, należącą do międzynarodowej grupy HAYS plc, notowanej na giełdzie w Londynie i największej firmy rekrutacyjnej w Wielkiej Brytanii.
Grupa posiada ponad 390 biur w 27 krajach na całym świecie, w których łącznie pracuje 8 300 specjalistów. Jest liderem w Europie Środkowej i Wschodniej, Azji, Ameryce Południowej, Australii, Nowej Zelandii, Chinach, Japonii, Hong Kongu i Kanadzie.
Twoja następna firma
Nasz Klient to 4* Hotel w Warszawie, należący do międzynarodowej sieci, cieszący się popularnością wśród gości biznesowych i indywidualnych.
Twoje następne stanowisko
Szukamy Kandydatów na stanowisko F&B Manager (Kierownik Gastronomii). Do obowiązków osoby na tym stanowisku należeć będzie kompleksowy nadzór oraz rozwijaniem i implementacja procedur związanych z gastronomią w hotelu, zarządzanie podległym zespołem, motywowanie i delegowanie obowiązków; stały nadzór i zapewnienie najwyższych standardów obsługi. Dodatkowo F&B Manager będzie odpowiedzialny za kontrolę kosztów (P&L), inwentaryzacje i zarządzanie zapasami i stanami magazynowymi, a także stały kontakt z gośćmi hotelu, zapewnienie ich pełnej satysfakcji oraz współpracę z pozostałymi działami hotelu.
Czego potrzebujesz, aby osiągnąć sukces?
Zachęcamy do aplikowania Kandydatów z min. 2-letnim doświadczeniem na podobnym stanowisku w zarządzaniu gastronomią hotelową – kilkoma outletami jednocześnie, z dobrą znajomością języka angielskiego. Od Kandydatów oczekujemy zdolności organizacyjnych, doświadczenia w kierowaniu pracą zespołu oraz dobrej znajomości branży food&beverage.
Co zyskujesz?
Oferujemy stabilne zatrudnienie, konkurencyjne wynagrodzenie i możliwości rozwoju w prestiżowej międzynarodowej sieci hoteli.
hays.pl |