Najnowsze oferty pracy

  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
  • Specjalista ds. Analiz (Pracownia Analiz Sensorycznych)

    J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.   Gdynia, ul. Chwaszczyńska 180    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Opis stanowiska Przygotowanie próbek do badań sensorycznych; Przeprowadzanie badań sensorycznych, udział w panelu oceniającym; Analiza wyników oraz opracowywanie raportów z badań; Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem zarządzania jakością;
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Gastronomii

Mazurski Raj Sp. z o.o.
zachodniopomorskie, Ruciane-Nida
praca stacjonarna
3121 dni temu

Ogłoszenie numer: 814690, z dnia 2015-09-30

Mazurski Raj Sp. z o.o.

 

Mazurski Raj - Hotel, Marina & Spa usytuowany jest pośród lasów nad brzegiem jeziora Bełdany, posiada piaszczystą plażę, przystań i molo. Hotel został wyremontowany w 2015 roku co nadało mu nowy wystrój. W skład zaplecza rekreacyjnego wchodzą oświetlone boiska do futbolu, piłki ręcznej, siatkówki i koszykówki, kort tenisowy, park linowy oraz hala sportowa. Poszukujemy osób pełnych entuzjazmu, pogody ducha i życzliwości, którzy odnajdując przyjemność i satysfakcję w pracy z ludźmi przyczynialiby się tym samym do utrzymania wysokiej jakości usług i zadowolenia Gości odwiedzających nasz Hotel. W naszym gronie promujemy wartości gościnności i wzajemnego szacunku i w związku z rozwojem firmy poszukujemy zaangażowanych Pracowników, którzy chcą być częścią naszego Zespołu. Zachęcamy wszystkich dla których hotelarstwo i gastronomia to pasja.

 

Zapraszamy do odwiedzania naszej strony internetowej w nowej odsłonie
www.mraj.pl

Kierownik Gastronomii

Miejsce pracy: zachodniopomorskie, Ruciane-Nida

 

Opis stanowiska

  • Nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem gastronomii
  • Zarządzanie pracownikami i ustalanie grafików w sposób zapewniający najwyższą jakość serwowanych posiłków oraz obsługi Gości
  • Zamawianie towaru, kontrola jakości posiłków
  • Przygotowanie, opracowanie i wdrożenie polityki oraz kierunku rozwoju gastronomii
  • Tworzenie karty menu dla restauracji oraz bistro pracowniczego, jak również ustalanie posiłków dla grup zorganizowanych oraz imprez okolicznościowych
  • Przygotowywanie planów działań w tym także współpraca z działem marketingu w zakresie przygotowania działań promocyjnych dotyczących gastronomii
  • Kontrola kosztów, optymalizacja food cost'u i beverage cost'u
  • Mile widziana wiedza w zakresie podstaw księgowości
  • Racjonalne gospodarowanie towarem i nadzór nad gospodarką materiałową
  • Dobra znajomość zagadnień gastronomicznych, kalkulacji i ewidencji gastronomicznej oraz systemów zarządzania gastronomią
  • Praca zgodnie z zasadami BHP oraz HACCP
  • Znajomość hotelowych systemów operacyjnych będzie dodatkowym atutem
  • Bieżąca współpraca z kierownikami innych działów

Wymagania

  • Doświadczenie na stanowisku Kierownika Gastronomii
  • Doskonała wiedza z zakresu GMP/GHP/HACCP
  • Doświadczenie w organizacji bankietów
  • Doświadczenie w zarządzaniu ludźmi oraz wysoko rozwinięte umiejętności organizacyjne
  • Wysoka kultura osobista
  • Innowacyjność, kreatywność i pomysłowość
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację
  • Podejmowanie inicjatyw we wprowadzaniu nowych dań i trendów kulinarnych
  • Umiejętności nawiązywania i podtrzymywania relacji z Gośćmi

Oferujemy

  • Stabilną i odpowiedzialną pracę
  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub kontraktu
  • Szkolenia podnoszące umiejętności zawodowe
  • Możliwość zakwaterowania i wyżywienia
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
  • Specjalista ds. Analiz (Pracownia Analiz Sensorycznych)

    J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.   Gdynia, ul. Chwaszczyńska 180    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    7 dni
    Opis stanowiska Przygotowanie próbek do badań sensorycznych; Przeprowadzanie badań sensorycznych, udział w panelu oceniającym; Analiza wyników oraz opracowywanie raportów z badań; Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem zarządzania jakością;