Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Kosmetycznego Instytutu

    Hotele SPA Dr Irena Eris   Polanica-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    9 godz.
    Zatrudniona osoba będzie odpowiedzialna za: kompleksowe zarządzanie Kosmetycznym Instytutem, realizację założonych planów sprzedaży produktów i usług, organizację pracy działu, profesjonalną obsługę gości, przestrzeganie procedur i standardów obowiązujących w Hotelu oraz w sieci...
  • Samodzielny Specjalista ds. Sprzedaży

    Modlin Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    realizacja planów sprzedażowych; aktywne pozyskiwanie nowych Kontrahentów z sektora MICE (Meetings, Incentive, Conferencje, Events) prezentacja, negocjacje oraz sprzedaż oferty konferencyjno-gastronomicznej hotelu; budowanie relacji z nowymi oraz utrzymywanie relacji na wysokim poziomie z...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik obiektu

ADRO Spółka Jawna
Sopot
praca stacjonarna
2387 dni temu

Niewielki obiekt hotelarsko-gastronomiczny położony w Sopocie, dysponujący luksusowymi apartamentami, salą śniadań, barem, sauną i fitness poszukuje kierownika obiektu.

Kierownik obiektu
Miejsce pracy: Sopot
Opis stanowiska:
  • zarządzanie obiektem hotelarsko-gastronomicznym,
  • realizacja strategii marketingowej i sprzedażowej
  • zarządzanie personelem
  • dbanie o najwyższą jakość obsługi klienta
  • dbanie o dobry wizerunek obiektu hotelowego
  • przygotowanie raportów i ich analiza
Wymagania:
  • doświadczenie w zarządzaniu hotelem i gastronomią,
  • znajomość zagadnień związanych z marketingiem, sprzedażą i dystrybucją internetową
  • znajomość języka angielskiego
  • wysoka kultura osobista
  • dobra organizacja pracy i odporność na stres
Oferujemy:
  • stabilną pracę
  • umowę o pracę
  • stałe wynagrodzenie, dodatkowy system motywacyjny: prowizja od obrotu
Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Adro Adam Rymarski Jolanta Darznik Sp. Jawna z siedzibą w Rumi zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662)”.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Kosmetycznego Instytutu

    Hotele SPA Dr Irena Eris   Polanica-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    9 godz.
    Zatrudniona osoba będzie odpowiedzialna za: kompleksowe zarządzanie Kosmetycznym Instytutem, realizację założonych planów sprzedaży produktów i usług, organizację pracy działu, profesjonalną obsługę gości, przestrzeganie procedur i standardów obowiązujących w Hotelu oraz w sieci...
  • Samodzielny Specjalista ds. Sprzedaży

    Modlin Sp. z o.o.   Nowy Dwór Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    realizacja planów sprzedażowych; aktywne pozyskiwanie nowych Kontrahentów z sektora MICE (Meetings, Incentive, Conferencje, Events) prezentacja, negocjacje oraz sprzedaż oferty konferencyjno-gastronomicznej hotelu; budowanie relacji z nowymi oraz utrzymywanie relacji na wysokim poziomie z...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.