Restauracja McDonald’s w Warszawie w CH Złote Tarasy przy ul. Złotej 59 zatrudni pracownika na stanowisko:
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
- bieżące naprawy narzędzi, sprzętów i urządzeń, znajdujących się w restauracji
- usuwanie usterek zgodnie z ustaleniami z kierownictwem restauracji
- drobne prace remontowo-budowlane i zakup materiałów niezbędnych do wykonania tych prac
- dbanie o porządek i stan wykorzystywanych narzędzi i urządzeń
- prace porządkowe na sali restauracyjnej, zapleczu i terenie zewnętrznym oraz prace magazynowe
- pracę w młodym, dynamicznym zespole
- uczciwe i czytelne zasady zatrudniania
- umowę o pracę
- pracę w pełnym lub niepełnym wymiarze
- elastyczny grafik dostosowany do Twoich potrzeb
- możliwość szybkiego rozwoju zawodowego
- pełen zakres szkoleń
- miłą i przyjazną atmosferę
- energiczności, sumienności, zaangażowania
- chęci do pracy
- książeczka sanepidowska mile widziana
- wysokiej kultury osobistej
- przyjaznego podejścia do Gości
- umiejętności pracy zespołowej
Poznaj
McDonald's Polska Sp. z o.o.
PRACUJ Z NAMI!
McDonald’s to jedna z najczęściej odwiedzanych restauracji na świecie, szerokie możliwości rozwoju, pewność zatrudnienia i niezwykła atmosfera.
Pracuj z nami i przyrządzaj ludziom to, co lubią najbardziej!
Do pracy w McDonald’s potrzebujesz przede wszystkim chęci – cała reszta jest po naszej stronie. Już nasza w tym głowa, żeby odpowiednio przygotować Cię do samodzielnej pracy. Wdrożymy Cię w tajniki pracy na każdym stanowisku i zawsze będziemy Twoim wsparciem. Jeśli Ci się spodoba, Ty też zaczniesz szkolić innych, nauczysz się zarządzać zespołem, a może i całą restauracją?
***
McDonald’s Polska rozpoczął działalność w czerwcu 1992 roku, otwierając pierwszą restaurację w Warszawie. Od ponad 30 lat jest częścią polskiej gospodarki i życia lokalnych społeczności.
Oferuje gościom smaczne posiłki oraz szybką, profesjonalną obsługę w czystym, przyjemnym otoczeniu i za rozsądną cenę. Oferta McDonald’s to klasyczne burgery i McWrapy. Do tego uważane za najlepsze w swojej kategorii chrupiące, złociste z zewnątrz i puszyste w środku frytki, pyszne lody oraz aromatyczna kawa McCafé. W menu dostępne są także pożywne propozycje śniadaniowe.
Obecnie w Polsce działa ponad 550 restauracji sieci, które zatrudniają ponad 33 000 osób. Prawie 90% z nich to obiekty prowadzone przez blisko 100 niezależnych przedsiębiorców w oparciu o umowę franczyzy z McDonald’s.