Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
4 godz.
Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
pracownik fizyczny umowa zlecenie / na zastępstwo pełny etat
1 dni
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
Jeśli jesteś osobą, która: Posiada doświadczenie na podobnym stanowisku, Posiada umiejętność pracy w zespole, dobrze słucha i jest nastawiona do działania, Jest bezkonfliktowa, dyspozycyjna, Jest zdyscyplinowana w zachowaniu czystości i higieny pracy, Wykazuje zaangażowanie, motywację i...
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 dni
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat 5 500 - 9 000 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
13 dni
przygotowywanie dań wysokiej jakości zgodnie z wytycznymi dotyczącymi menu; przygotowanie potraw a’la carte oraz bankietowych; dbałość o czystość i higienę miejsca pracy; przygotowanie mis-en-place dla serwowanego menu; współpraca z innymi działami w celu realizacji życzeń Gości.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: dbanie o higienę, czystość i utrzymanie porządku w kuchni, zmywanie naczyń, organizacja zaopatrzenia w produkty i inne środki niezbędne do przygotowania posiłków.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Headhunters Sp. z o.o. (KRAZ 10079) dla swojego Klienta poszukuje doświadczonych kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy w popularnych restauracjach w Szwecji na stanowisku:
Kucharz / Chef de Partie
Miejsce pracy: Kiruna
Obowiązki:
Przygotowywanie zarówno zimnych jak i gorących potraw kuchni europejskiej zgodnie z obowiązującymi standardami,
Utrzymanie czystości na stanowisku pracy,
Udział w przygotowywaniu zamówień na brakujące produkty spożywcze.
Wymagania:
Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza) lub ekwiwalent w doświadczeniu,
Przynajmniej komunikatywna znajomość języka angielskiego,
Dyspozycyjność i gotowość do szybkiego wyjazdu za granicę,
Umiejętność pracy w zespole.
Oferujemy:
Atrakcyjne wynagrodzenie (stawka godzinowa)
Dodatek z tytułu pracy po godz. 19:00,
Dodatki 40% i 70% z tytułu nadgodzin,
Gwarantowane minimum 173 godziny pracy miesięcznie z możliwością dużej ilości nadgodzin,
Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika (niski koszt zakwaterowania),
Opłacony przelot do Szwecji,
Możliwość długotrwałej współpracy,
Różne terminy rozpoczęcia pracy.
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
4 godz.
Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
pracownik fizyczny umowa zlecenie / na zastępstwo pełny etat
1 dni
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
6 dni
Jeśli jesteś osobą, która: Posiada doświadczenie na podobnym stanowisku, Posiada umiejętność pracy w zespole, dobrze słucha i jest nastawiona do działania, Jest bezkonfliktowa, dyspozycyjna, Jest zdyscyplinowana w zachowaniu czystości i higieny pracy, Wykazuje zaangażowanie, motywację i...
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 dni
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat 5 500 - 9 000 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
13 dni
przygotowywanie dań wysokiej jakości zgodnie z wytycznymi dotyczącymi menu; przygotowanie potraw a’la carte oraz bankietowych; dbałość o czystość i higienę miejsca pracy; przygotowanie mis-en-place dla serwowanego menu; współpraca z innymi działami w celu realizacji życzeń Gości.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: dbanie o higienę, czystość i utrzymanie porządku w kuchni, zmywanie naczyń, organizacja zaopatrzenia w produkty i inne środki niezbędne do przygotowania posiłków.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!