pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Oferujemy: Stawka 13-15€/h na rękę Zatrudnienie na polskiej umowie + delegacje; Stały kontakt z polskim koordynatorem; DARMOWE wyżywienie; BEZPŁATNE ubezpieczenie na terenie Szwecji; Możliwość zakwaterowania; Zagwarantowane wynagrodzenie do 15-ego dnia każdego miesiąca; Możliwość...
kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Twój zakres obowiązków Kreowanie menu i tworzenie receptur, Nadzór nad jakością dań i stałe utrzymanie standardów, Kontrola food cost, Kompleksowe zarządzanie zespołem, Tworzenie grafików pracy, Zapewnienie prawidłowego funkcjonowania kuchni, Dbanie o najwyższą jakość, walory...
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową pełny etat rekrutacja online aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Requirements: Two (2) years of relevant experience within in a 4*/5* hotel (preferably all inclusive) Excellent command of English language. Additional languages will be valued. Exceptional communication and interpersonal skills, with a friendly and professional demeanor. Hospitality Graduate...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
Headhunters Sp. z o.o. (nr cert. 10079) dla swojego Klienta poszukuje doświadczonych kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy w popularnych restauracjach oraz pubach w Szwecji na stanowisku:
Sous Chef
Miejsce pracy: Göteborg
Obowiązki:
Odpowiedzialność za prawidłową pracę kuchni podczas nieobecności Szefa Kuchni,
Zarządzanie zakupami, przyjęciem i przechowywaniem produktów,
Kontrola przygotowywania i wizualnej prezentacji posiłków,
Kontrola jakości i kosztów,
Współpraca z dostawcami,
Kontrola przestrzegania wytycznych dotyczących czystości, bezpieczeństwa, ochrony środowiska i higieny,
Motywowanie i wspieranie pracowników.
Wymagania:
Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza),
Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku w hotelach lub renomowanych restauracjach,
Dobra znajomość j. angielskiego – warunek konieczny,
Znajomość kuchni kontynentalnej,
Umiejętność pracy w zespole,
Odpowiedzialność i sumienność.
Oferujemy:
Zatrudnienie na szwedzkich warunkach, długotrwała współpraca,
Atrakcyjne wynagrodzenie,
160 godzin pracy miesięcznie z możliwością pracy w weekendy,
Możliwość nadgodzin,
Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika,
Urlop wypoczynkowy zgodnie z obowiązującym ustawodawstwem,
Możliwość rozwoju zawodowego.
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Oferujemy: Stawka 13-15€/h na rękę Zatrudnienie na polskiej umowie + delegacje; Stały kontakt z polskim koordynatorem; DARMOWE wyżywienie; BEZPŁATNE ubezpieczenie na terenie Szwecji; Możliwość zakwaterowania; Zagwarantowane wynagrodzenie do 15-ego dnia każdego miesiąca; Możliwość...
kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Twój zakres obowiązków Kreowanie menu i tworzenie receptur, Nadzór nad jakością dań i stałe utrzymanie standardów, Kontrola food cost, Kompleksowe zarządzanie zespołem, Tworzenie grafików pracy, Zapewnienie prawidłowego funkcjonowania kuchni, Dbanie o najwyższą jakość, walory...
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową pełny etat rekrutacja online aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Requirements: Two (2) years of relevant experience within in a 4*/5* hotel (preferably all inclusive) Excellent command of English language. Additional languages will be valued. Exceptional communication and interpersonal skills, with a friendly and professional demeanor. Hospitality Graduate...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;