Ogłoszenie numer: 1207702, z dnia 2016-08-19
Restauracja Oranżeria
Do pracy w charakterze szefa kuchni poszukujemy osoby pełnej energii, pasji, ambicji i entuzjazmu. Chcemy się związać na dłużej, więc kandydatów wybierzemy starannie. Będziemy zwracać uwagę na całokształt i na detale tak, jak Gość w restauracji ocenia talerz ze swoim daniem. Poszukujemy osoby, która wejdzie w rolę lidera zespołu, szanując osobowości, które w zespole już mamy oraz szanując kulturę przedsiębiorstwa i wyjątkowy kulinarny styl Oranżerii.
Poszukujemy osoby, która dołączy do Zespołu i będzie dla Niego liderem, szefem, wsparciem, motywatorem, dobrym duchem, nauczycielem.
Poszukujemy osoby, która szanując nasz dorobek i nasz styl, wzbogaci go o swoje pasje i doświadczenia, które przyjmiemy z otwartymi głowami.
Poszukujemy osoby, która doceni rolę komunikacji i organizacji, osoby, która ceni pracę zespołową i potrafi tej pracy nadać ton i rytm.
Poszukujemy osoby, która potrafi we współpracy z kadrą zarządzającą ustalać właściwe cele dla zespołu gastronomicznego a następnie je z dyscypliną i determinacją realizować.
Poszukujemy osoby, która umie mądrze rządzić i być dobrym przywódcą.
Szefowi kuchni powierzamy zadanie rozwijania marki Oranżeria od strony kulinarnej i organizacyjnej oraz misję wypełniania polityki jakości firmy.
Szef Kuchni (m/k)
Miejsce pracy: lubelskie, Lublin
Opis stanowiska
- Kierowanie pracą Zespołu Pracowników gastronomii.
- Rozwój obszaru gastronomii w Spółce.
- Kreowanie nowych smaków i produktów oraz pilnowanie jakości i dobre modyfikacje zastanych pomysłów.
- Współpraca z kadrą zarządzającą oraz zarządzanie powierzonym zespołem Pracowników gastronomii.
- Zarządzanie pracą kuchni w oparciu o wewnętrzne procedury firmowe
Wymagania
- Dobry stan zdrowia i motywacja do podjęcia wymagającego stanowiska.
- Chęć rozwoju własnego i umiejętność utożsamiania się z Firmą.
- Doświadczenie w pracy w kuchni, w szczególności doświadczenie w pracy jako szef kuchni lub zastępca szefa kuchni.
- Wysoka kultura osobista, umiejętności komunikacji, pracy w zespole.
- Dyspozycyjność do pracy w dni i godziny pracy restauracji.
- Znajomość technik kulinarnych.
- Znajomość aktualnych trendów kulinarnych.
- Aktualna książeczka Sanepid i zdolność do pracy z żywnością.
- Znajomość zasad HACCP, GMP/GHP.
- Znajomość obsługi profesjonalnych sprzętów i narzędzi gastronomicznych.
Oferujemy
- Pracę na umowę o pracę (pełny etat) albo umowę z podmiotem (dla osób posiadających własną działalność).
- Możliwość rozwoju i doskonalenia zawodowego w oparciu o szkolenia zewnętrzne, warsztaty, konkursy kulinarne.
- Wynagrodzenie wieloskładnikowe: wynagrodzenie zasadnicze + premia za realizację zadań + premia uzależniona od wyników finansowych restauracji.
- Wynagrodzenie w pełni legalne, oskładkowane i opodatkowane.
- Atrakcyjny system grafikowy.
- Możliwość realizowania własnych pasji i pomysłów – jesteśmy otwarci na nowe wizje i pomysły kulinarne.