Najnowsze oferty pracy

  • Pracownik fizyczny - obróbka mięsa (bez znajomości języka niemieckiego)

    Tönnies Zerlegebetrieb   małopolskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Niemcy
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    3 dni
    Poszukujemy pracowników do zakładu mięsnego do trybowania i klasowania mięsa wieprzowego. Praca na jedną zmianę od poniedziałku do piątku, co druga sobota pracująca (jeżeli jest więcej zamówień). Czas rozpoczęcia pracy 4:15 lub 4:45 maksymalnie do 9,5h dziennie. Mile widziane osoby z...
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Gdańsk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    11 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Lubin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Warszawa, Wawer    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
Zobacz więcej ofert pracy

Rzeźnik – Wykrawacz

JKS
małopolskie
praca stacjonarna
2533 dni temu

Ogłoszenie numer: 1588847, z dnia 2017-04-21

JKS

JKS to wiodąca skandynawska firma rekrutacyjna posiadająca ponad 20-letnie doświadczenie w zatrudnianiu pracowników dla przemysłu, budownictwa, administracji i innych branż.


Obecnie, dla naszego klienta, największego producenta mięsa w Skandynawii, rozpoczynamy nabór na doświadczonych rzeźników/wykrawaczy do pracy w sezonie letnim w Szwecji.

Rzeźnik – Wykrawacz

Miejsce pracy: małopolskie

 

Opis stanowiska

  • Będziesz pracował w zespole kolegów przy linii produkcyjnej. W ramach grupy wykonywane czynności będą się zmieniały.
  • Miejsce pracy: Praca w Kristianstad (mięso wieprzowe) lub Linkoping (mięso wołowe) w Szwecji.

Wymagania

Doświadczenie i kwalifikacje.

  • Poszukujemy osób z solidnym doświadczeniem przy rozbiorze mięsa wieprzowego i wołowego (praca z nożem, wykrawanie, trybowanie, i inne).
  • Doświadczenie w pracy za granicą przy podobnej pracy będzie dodatkowym atutem.
  • Musisz sprostać wysokiemu tempu i wymogom dokładności w pracy. Doświadczenie z pracy przy linii produkcyjnej jest dużym plusem, jednak nie jest absolutnie konieczne. Praca wymaga dobrej kondycji fizycznej, koncentracji i odporności na stres. Powinieneś być szybki, dokładny, odpowiedzialny i otwarty na wykonywanie różnych zadań.
  • Dla naszego klienta bardzo ważne jest zapewnienie bezpieczeństwa w środowisku pracy, dla tego przewiduje się sprawdzanie stanu zdrowia, testów na obecność alkoholu i narkotyków u pracowników.

Oferujemy

  • Jest to praca sezonowa do 4 miesięcy z możliwością stałego zatrudnienia.
  • Możliwość uzyskania zarobków do 10.000 zł netto. Dodatkowo możliwe są nadgodziny.
  • Niskie opodatkowanie.
  • Zatrudnienie w oparciu o umowę ze Szwedzką firmą na obowiązujących w tym kraju warunkach
  • Pracodawca zapewnia zakwaterowanie oraz załatwienie wszystkich niezbędnych dokumentów do podjęcia pracy.
  • Ze względu na możliwe oddalenie miejsca zamieszkania od miejsca pracy, dodatkowym atutem będzie posiadanie samochodu.
  • Na miejscu zapewniona jest opieka polskiego koordynatora przez cały okres zatrudnienia.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Pracownik fizyczny - obróbka mięsa (bez znajomości języka niemieckiego)

    Tönnies Zerlegebetrieb   małopolskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Niemcy
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    3 dni
    Poszukujemy pracowników do zakładu mięsnego do trybowania i klasowania mięsa wieprzowego. Praca na jedną zmianę od poniedziałku do piątku, co druga sobota pracująca (jeżeli jest więcej zamówień). Czas rozpoczęcia pracy 4:15 lub 4:45 maksymalnie do 9,5h dziennie. Mile widziane osoby z...
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Gdańsk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    11 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Lubin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Warszawa, Wawer    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.