Ogłoszenie numer: 1581249, z dnia 2017-04-03
Zbigniew Piotr Radecki
Firmę założył Zbigniew Radecki w roku 2006 po 25 latach pracy w Polsce i Niemczech. Pracę rozpoczął w 1988 roku w restauracji Roma w miejscowości Cesarskiej Putbus na wyspie Rugi. Praktyki nabywał pod okiem uzdolnionych kucharzy jak Salvatore La Ferrera z Włoch. Jak każda kariera w kuchni i jego rozpoczęła się od podstaw czyli zmywaka by następnie piąć się wyżej w umiejętnościach kucharskich. Po 4 latach przyjął stanowisko szefa kuchni. Otwierał restauracje włoskie w Niemczech w miejscowościach Ahlbeck, Heringsdorf, Rostock, Warnemunde, Borkum. Do polski powrócił w 1998 roku by otworzyć restaurację Avanti, następnie Astoria Międzyzdroje i w roku 2000 Club Grand Cru.
Szef Kuchni Restauracja "BEEF CRAB"
Miejsce pracy: Szczecin
Opis stanowiska
Osoba zainteresowana podjęciem stanowiska Szefa Kuchni w powstającej szczecińskiej restauracji("BEEF CRAB"), która przedewszystkim oferować będzie dania z wołowiny, jak również ryby i owoce morza, będzie odpowiedzialna za udział w tworzeniu smaku i jakości. Szef Kuchni będzie odpowiedzialny, za zarządzanie podległymi mu pracownikami, kontrolę miejsca pracy i odpowiedniego zarządzania produktem. Czynny udział w reprezentowaniu nowego miejsca, którego otwarcie planowane jest w okresie czerwiec - sierpień, kontakt z klientem, poszukiwanie nowych źródeł dostawy, współpraca z istniejącymi dostawcami i przedstawicielami.
Wymagania
- udokumentowane doświadczenie na stanowisku szefa kuchni lub jako zastępca szefa kuchni,
- doświadczenie przy rozbiorze mięsa,
- doświadczenie w przygotowaniu dań z różnych części mięsa wołowego,
- doświadczenie w szkoleniu nowych pracowników, co łączy się z umiejętnością pracy w zespole
- sumienność, odpowiedzialność
Oferujemy
- zatrudnienie na umowę o prace,
- podstawa plus procent od zysków,
- możliwość uczestnictwa w szkoleniach,
- praca na zmianę z drugim szefem kuchni,
- zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika( w przypadku zmiany miejsca zamieszkania)
- aktywny udział w kreowaniu nowego miejsca,
Wynagrodzenie
Od 7000 do 10000 PLN