relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
11 godz.
Oferujemy: Stawka 13-15€/h na rękę Zatrudnienie na polskiej umowie + delegacje; Stały kontakt z polskim koordynatorem; DARMOWE wyżywienie; BEZPŁATNE ubezpieczenie na terenie Szwecji; Możliwość zakwaterowania; Zagwarantowane wynagrodzenie do 15-ego dnia każdego miesiąca; Możliwość...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Samodzielne gotowanie; Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji; Stosowanie systemu HACCP; Praca na recepturach; Kreatywność; Dbałość o wysoki standard obsługi gości; Praca w Poznaniu / woj. wielkopolskie - zapewniamy wsparcie w relokacji.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
5 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw głównie kuchni szwedzkiej i amerykańskiej w barze sportowym; Praca przy przy grillu;
Niezwykłe miejsce - UŁAN BROWAR, browar restauracyjny, szlachetna polska kuchnia, występy sceniczne, bilard oraz strefa chillout czeka na Ciebie. To miejsce możesz współtworzyć z nami, wnieść swoją pozytywną energię – zapraszamy do naszego zespołu.
Jako kucharz będziesz odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń! Co chcielibyśmy, abyś wniósł/ wniosła do zespołu Masz wykształcenie...
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową pełny etat rekrutacja online aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Requirements: Two (2) years of relevant experience within in a 4*/5* hotel (preferably all inclusive) Excellent command of English language. Additional languages will be valued. Exceptional communication and interpersonal skills, with a friendly and professional demeanor. Hospitality Graduate...
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
Agencja Doradztwa Personalnego Jobfinder, od ponad 12 lat świadczy usługi rekrutacyjne dla polskich i zagranicznych klientów. Specjalizuje się w innowacyjnych metodach pracy gwarantujących skuteczność, w elastycznym podejściu do każdego zadania i bezpośrednim pozyskiwaniu kandydatów.
Aktualnie, dla paru bardzo dobrych hoteli z województwa warmińsko-mazurskiego i kujawsko-pomorskiego poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Szef Kuchni / z-ca Szefa
Miejsce pracy: HOTELE 4*, 5* W woj. warmińsko-mazurskim lub kujawsko-pomorskim
Czy masz doświadczenie w pracy jako szef Kuchni lub Z-ca Szefa Kuchni w hotelu?
Czy gastronomia jest Twoją pasją a Twoje doświadczenia mogą wesprzeć działanie firmy i jej pracowników?
Jeśli tak, to OFERUJEMY CI:
Pracę na cały rok
Przyjazne warunki pracy w nowoczesnych obiektach hotelowych
Atrakcyjne wynagrodzenie
Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
Pracę w gronie profesjonalistów
Możliwość zakwaterowania i wyżywienia
NASZE WYMAGANIA WOBEC CIEBIE:
Udokumentowane doświadczenie na podobnym stanowisku min. 2 lata (mile widziane w branży hotelarskiej)
Doświadczenie w zarządzaniu podległym personelem
Wykształcenie w zawodzie Kucharz i wysokie umiejętności kulinarne
Znajomość procedur HACCP
Znajomość obowiązujących trendów w gastronomii
Doskonała umiejętność organizacji czasu pracy własnej oraz podległego zespołu
Umiejętność pracy pod presją czasu
Samodzielność, odpowiedzialność, zaangażowanie i motywacja
Pasja i kreatywność
A OTO TWOJE PRZYSZŁE OBOWIĄZKI
Zarządzanie oraz koordynacja pracy podległego zespołu
Czuwanie nad wysokim standardem przygotowywanych potraw
Kontrolowanie czystości stanowisk pracy podległego zespołu
Udział w tworzeniu menu, opracowywanie nowych przepisów i receptur
Odpowiedzialność za budżet Restauracji
'Współpraca przy tworzeniu ofert handlowych na większe imprezy
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
11 godz.
Oferujemy: Stawka 13-15€/h na rękę Zatrudnienie na polskiej umowie + delegacje; Stały kontakt z polskim koordynatorem; DARMOWE wyżywienie; BEZPŁATNE ubezpieczenie na terenie Szwecji; Możliwość zakwaterowania; Zagwarantowane wynagrodzenie do 15-ego dnia każdego miesiąca; Możliwość...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
1 dni
Obowiązki: przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami; zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług; przestrzeganie norm i standardów HACCP; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Samodzielne gotowanie; Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji; Stosowanie systemu HACCP; Praca na recepturach; Kreatywność; Dbałość o wysoki standard obsługi gości; Praca w Poznaniu / woj. wielkopolskie - zapewniamy wsparcie w relokacji.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
5 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw głównie kuchni szwedzkiej i amerykańskiej w barze sportowym; Praca przy przy grillu;
Niezwykłe miejsce - UŁAN BROWAR, browar restauracyjny, szlachetna polska kuchnia, występy sceniczne, bilard oraz strefa chillout czeka na Ciebie. To miejsce możesz współtworzyć z nami, wnieść swoją pozytywną energię – zapraszamy do naszego zespołu.
Jako kucharz będziesz odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń! Co chcielibyśmy, abyś wniósł/ wniosła do zespołu Masz wykształcenie...
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową pełny etat rekrutacja online aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Requirements: Two (2) years of relevant experience within in a 4*/5* hotel (preferably all inclusive) Excellent command of English language. Additional languages will be valued. Exceptional communication and interpersonal skills, with a friendly and professional demeanor. Hospitality Graduate...
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.