menedżer / kierownik/koordynator umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat 8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 godz.
Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 5 500 - 6 000 zł brutto/mies. rekrutacja online aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 godz.
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 5 500 - 6 000 zł brutto/mies. rekrutacja online aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 godz.
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
15 godz.
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
AmRest to firma prowadząca najsłynniejsze sieci gastronomiczne na całym świecie. Nasze marki w Europie Środkowej to KFC, Pizza Hut, Burger King oraz Starbucks. Zarządzamy ponad 1000 restauracji i kawiarni, zatrudniając blisko 20 tys. pracowników. Każdego dnia, poprzez naszą kulturę „Bring Fun to Life!” dostarczamy naszym klientom wyborne smaki oraz wyjątkową obsługę po przystępnej cenie. Aby dowiedzieć się więcej, odwiedź naszą stronę: www.amrest.eu.
Zastępca Kierownika Restauracji KFC
Miejsce pracy: Grudziądz
Nr ref.: AsM KFC/Grudziądz/praca/10
Zadania:
Budowanie zespołu – rekrutacja, motywowanie i docenianie, tak by osiągnął doskonałość operacyjną
Analiza wybranych kategorii kosztowych
Zapewnianie 100% satysfakcji klientów poprzez dostarczanie produktu i obsługi o najwyższej jakości
Prowadzenie zmian w restauracji
Wymagania:
Co najmniej dwuletnie doświadczenie w zarządzaniu zespołem (doświadczenie w zarządzaniu restauracją będzie atutem)
Doświadczenie w pracy z Klientem (najlepiej w branży gastronomicznej)
Pozytywna energia, zapał i entuzjazm w działaniu
Umiejętność myślenia w kategoriach rozwiązań oraz chęć stawiania czoła nowym wyzwaniom
Umiejętność pracy w zespole
Dobra organizacja pracy
Umiejętność ustalania priorytetów oraz koncentracji na celach
Nastawienie na naukę oraz ciągły rozwój zawodowy i osobisty
Oferujemy:
Unikalna kultura "Bring Fun to Life", bez polityki i biurokracji
Praca z międzynarodowym, dynamicznym zespołem
Intensywny rozwój zawodowy w przyjaznej atmosferze
menedżer / kierownik/koordynator umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat 8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 godz.
Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 5 500 - 6 000 zł brutto/mies. rekrutacja online aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 godz.
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 5 500 - 6 000 zł brutto/mies. rekrutacja online aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 godz.
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
15 godz.
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...