Dussmann Polska Sp. z o.o. poszukuje do swojego Zespołu Gastronomicznego kandydatów/ek na stanowisko:
Kierownik Kuchni (Żywienie zbiorowe)
Miejsce pracy: Warszawa i okolice
Oferujemy:
- Konkurencyjne warunki zatrudnienia
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, w międzynarodowej organizacji
- System premiowy
- Niezbędne narzędzia i wysoki standard pracy
- Świetną atmosferę pracy
- Możliwość rozwoju w strukturach organizacji
- Pakiet benefitów (m.in. ubezpieczenie na życie, opieka medyczna i inne)
Oczekujemy:
- Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii
- Mile widziane doświadczenie – gastronomia zamknięta, żywienie zbiorowe
- Dobrej znajomości MS Office
- Wykształcenia minimum średniego
- Dobrej organizacja pracy
- Umiejętności delegowania zadań i kreowania pozytywnej atmosfery zespołowej
Zadania:
- Zarządzanie pracą podległego Zespołu
- Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta
- Proaktywność w dążeniu do podniesienia rentowności kontraktu
- Współpraca z dostawcami
- Ścisła współpraca z innymi działami firmy
- Raportowanie wyników do przełożonych
Poznaj
Dussmann Polska Sp.z o.o.
W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.
Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.
Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.