Obecnie dla jednego z klientów, 4* hotelu zlokalizowanego w popularnym kurorcie turystycznym w Irlandii, poszukujemy doświadczonego kandydata zainteresowanego podjęciem pracy na stanowisku:
Senior Sous Chef
Miejsce pracy: Tralee, Irlandia
Obowiązki:
- Odpowiedzialność za prawidłową pracę kuchni podczas nieobecności Szefa Kuchni,
- Zarządzanie zakupami, przyjęciem i przechowywaniem produktów,
- Asystowanie Szefowi Kuchni w zapewnieniu najwyższej jakości serwowanych potraw,
- Kontrola przygotowywania i wizualnej prezentacji posiłków,
- Współudział w komponowaniu menu,
- Kontrola jakości i kosztów,
- Współpraca z dostawcami,
- Kontrola przestrzegania wytycznych dotyczących czystości, bezpieczeństwa, ochrony środowiska i higieny,
- Motywowanie i wspieranie pracowników.
Wymagania:
- Minimum 2 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku w hotelu 4 lub 5 gwiazdkowym,
- Umiejętność kontroli kosztów i jakości,
- Dobra znajomość języka angielskiego,
- Doskonałe umiejętności komunikacyjne,
- Umiejętność zarządzania, szkolenia i motywowania pracowników.
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie – umowa na okres roku, z półrocznym okresem próbnym i możliwością długotrwałej współpracy,
- Wynagrodzenie 35.000 Euro rocznie (wysoka kwota wolna od podatku i niskie podatki),
- 5 dniowy system pracy z możliwością pracy w weekendy, nadgodziny rozliczane w formie dni wolnych,
- Pomoc w znalezieniu zakwaterowania,
- Urlop wypoczynkowy.
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.