Jesteśmy czołowym producentem cukru na rynku europejskim, obecnym pod marką DIAMANT.
W chwili obecnej poszukujemy osoby na stanowisko:
- Nadzór i doskonalenie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności
- Analiza reklamacji wyrobów gotowych
- Nadzór nad przygotowaniem obszaru i uczestnictwo w audytach jednostek certyfikujących, audytach klientowskich, jednostek kontrolnych
- Prowadzenie audytów wewnętrznych
- Nadzorowanie działań korygujących
- Audytowanie dostawców surowców i materiałów do produkcji
- Prowadzenie szkoleń dla pracowników z zakresu systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
- Doskonalenie systemu zapewnienia bezpieczeństwa żywności
- Ciągłe doskonalenie procesów w obszarze produkcji
- Wykształcenie wyższe kierunkowe np. technologia żywności, zarządzanie jakością
- Min. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku (mile widziane w branży spożywczej)
- Praktyczna znajomość standardów ISO 22000, PAS 220, IFS
- Uprawnienia audytora systemów jakości np. ISO 22000 poparte doświadczeniem w przeprowadzaniu audytów wewnętrznych
- Bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie
- Prawo jazdy kat. B (gotowość do odbywania podróży służbowych)
- Samodzielność, zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole
- Umiejętność szybkiego reagowania na pojawiające się problemy i podejmowania decyzji
- Umowę o pracę na 12 miesięcy bez okresu próbnego
- Wdrożenie i przeszkolenie do pracy
- Możliwość rozwoju zawodowego
- Bezpłatną prywatną opiekę medyczną
- Ubezpieczenie grupowe na preferencyjnych warunkach
- Dofinansowanie do wypoczynku oraz obozów i kolonii dla dzieci
- Karty przedpłacone, paczki na święta
- Nadzór i doskonalenie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności
- Analiza reklamacji wyrobów gotowych
- Nadzór nad przygotowaniem obszaru i uczestnictwo w audytach jednostek certyfikujących, audytach klientowskich, jednostek kontrolnych
- Prowadzenie audytów wewnętrznych
- Nadzorowanie działań korygujących
- Audytowanie dostawców surowców i materiałów do produkcji
- Prowadzenie szkoleń dla pracowników z zakresu systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
- Doskonalenie systemu zapewnienia bezpieczeństwa żywności
- Ciągłe doskonalenie procesów w obszarze produkcji
- Wykształcenie wyższe kierunkowe np. technologia żywności, zarządzanie jakością
- Min. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku (mile widziane w branży spożywczej)
- Praktyczna znajomość standardów ISO 22000, PAS 220, IFS
- Uprawnienia audytora systemów jakości np. ISO 22000 poparte doświadczeniem w przeprowadzaniu audytów wewnętrznych
- Bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie
- Prawo jazdy kat. B (gotowość do odbywania podróży służbowych)
- Samodzielność, zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole
- Umiejętność szybkiego reagowania na pojawiające się problemy i podejmowania decyzji
- Umowę o pracę na 12 miesięcy bez okresu próbnego
- Wdrożenie i przeszkolenie do pracy
- Możliwość rozwoju zawodowego
- Bezpłatną prywatną opiekę medyczną
- Ubezpieczenie grupowe na preferencyjnych warunkach
- Dofinansowanie do wypoczynku oraz obozów i kolonii dla dzieci
- Karty przedpłacone, paczki na święta
Poznaj
Pfeifer & Langen Polska S.A.
Jesteśmy jednym z największych producentów cukru w Polsce i właścicielem popularnej marki DIAMANT. Posiadamy ok. 25% udziałów w polskim rynku cukrowniczym i cztery cukrownie: w Środzie Wielkopolskiej, Gostyniu, Miejskiej Górce oraz Glinojecku. Nasze zakłady produkują rocznie ponad 600 tys. ton cukru, który każdego dnia trafia do polskich rodzin oraz firm. Z naszych produktów korzystają nie tylko wielkie polskie i międzynarodowe korporacje ale również mali i średni przedsiębiorcy.
W Pfeifer & Langen Polska wiemy, że najlepszymi ambasadorami są zadowoleni pracownicy. Dlatego dbamy o to, żeby każdy z prawie tysiąca zatrudnionych pracowników już od pierwszego dnia w pracy czuł się komfortowo, miał pełną wiedzę nt. funkcjonowania spółki oraz możliwość rozwoju zawodowego. Praca w naszej firmie jest ciekawa, pełna wyzwań i rozwijająca. Pracownicy mogą liczyć na niezbędne szkolenia podnoszące kwalifikacje, szeroki pakiet benefitów pozapłacowych np. prywatną opiekę medyczną, dofinansowanie do wypoczynku oraz obozów i kolonii dla dzieci, ubezpieczenie grupowe na preferencyjnych warunkach.
Codziennie dokładamy starań, by ulepszać sposób, w jaki prowadzimy naszą działalność. Wszystko po to, by słodkie jeszcze lepiej mogło łączyć Polaków.