Specjalista w Dziale Jakości ds. Systemów Jakości HACCP, GMP, GHP
Miejsce pracy: Warszawa
- masz wykształcenie wyższe (technologia żywności lub żywienie człowieka),
- znasz systemy jakościowe HACCP/GMP/GHP,
- posiadasz doświadczenie w branży spożywczej - np. mięsnej lub na stanowisku audytora,
- dobrze komunikujesz się w języku angielskim,
- posiadasz prawo jazdy kat. B,
- dobrze znasz pakiet MS Office, lubisz pracować w Excelu,
- jesteś dokładny, sumienny i zaangażowany,
- posiadasz książeczkę do celów sanitarno - epidemiologicznych,
- jesteś osobą kontaktową.
- na bieżąco współpracujesz z innymi działami, sklepami, laboratoriami,
- analizujesz pisma z inspekcji, odpowiadasz na nie,
- prowadzisz zestawienia, podsumowania wyników badań, audytów,
- wizytujesz, audytujesz sklepy, prowadzisz szkolenia dla pracowników.
- pracę w miejscu, gdzie cenimy zaangażowanie, inicjatywę oraz zmysł handlowy,
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, po 6 miesiącach na czas nieokreślony,
- szansę tworzenia i wdrażania nowoczesnych rozwiązań w Twoim obszarze zawodowym,
- ścieżkę kariery, którą możesz samodzielnie kształtować,
- zniżkę na zakupy w Carrefour od pierwszego dnia pracy,
- wsparcie, jakiego potrzebujesz: prywatną opiekę medyczną (pakiet badań i konsultacji, finansowany przez pracodawcę), ubezpieczenia na życie, wyprawki dla dzieci, bony świąteczne, kartę MultiSport, świadczenia socjalne,
- pracę z perspektywami w firmie działającej w Polsce ponad 20 lat.
Przesłanie do Carrefour Polska Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością (Carrefour) danych osobowych w zakresie szerszym, niż określony w Kodeksie pracy, stanowi zgodę na przetwarzanie tych danych przez Carrefour w celu prowadzenia procesu rekrutacyjnego. Zgodę możną wycofać w dowolnym czasie korzystając z adresu mailowego carrefour@galluppolska.pl. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem.