- Ocena jakości surowców,
- Zarządzanie dokumentacją HACCP, IFS,
- Nadzór nad produkcją,
- Współpraca międzydziałowa,
- Przygotowanie próbek laboratoryjnych.
- Preferowane wykształcenie wyższe w zarządzaniu produkcją, zarządzaniu jakością lub technologii żywności,
- Znajomość HACCP,
- Doświadczenie w dziale jakości w branży spożywczej,
- Znajomość standardów IFS/BRC,
- Dokładność, odpowiedzialność, asertywność, zdolności organizacyjne.
- Rozwój zawodowy,
- Atrakcyjne wynagrodzenie,
- Umowa o pracę na pełen etat,
- Szkolenie wprowadzające,
- Praca zmianowa.
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji za pomocą przycisku aplikowania.
Poznaj
Sona Sp. z o.o.
SoNa Sp. z o.o. od ponad 30 lat dostarcza milionom Klientów w całej Polsce smaczne, bogate w substancje odżywcze ryby oraz owoce morza. Z zaangażowaniem wybieramy hodowców i dostawców, którzy na pierwszym miejscu – tak jak my- stawiają jakość i najwyższe standardy.
W połączeniu z zaawansowaną technologią produkcji i pasją naszych pracowników uzyskujemy produkty, które cieszą się uznaniem najbardziej wymagających Klientów. Smak naszych ryb wędzonych zdaniem wielu koneserów jest wyśmienity, dzięki unikalnej technologii wędzenia. Świadczą o tym liczne nagrody, którymi jesteśmy wyróżniani od lat.