Do głównych zadań na tym stanowisku będzie należało: Zapewnienie najwyższego poziomu standardu obsługi Klienta; Realizacja sprzedaży; Utrzymywanie standardu ekspozycji; Przyjmowanie i koordynowanie procesu indywidualnych zamówień mebli oraz terminów ich realizacji.
Do głównych obowiązków na tym stanowisku będzie należało: Zapewnienie najwyższego poziomu standardu obsługi Klienta; Realizacja sprzedaży; Utrzymywanie standardu ekspozycji.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: polecanie, podawanie oraz serwowanie potraw i napojów z karty, udzielanie klientom informacji na temat produktów wykorzystanych do przygotowania dań, przygotowanie sali do obsługi kelnerskiej, przyjmowanie i rejestrowanie zamówień klientów, obsługa...
Do głównych obowiązków na tym stanowisku będzie należało: Rozładunek dostaw i przyjęcie towaru; Przygotowanie oraz wydanie towarów; Dbałość o powierzony towar i mienie firmy.
specjalista (mid) umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B
2 dni
Opis stanowiska: prowadzenie zabiegów hemodializy, opieka pielęgniarska nad pacjentami hemodializowanymi oraz dializowanymi otrzewnowo, prowadzenie elektronicznej dokumentacji medycznej. Oczekujemy: aktualnego prawa wykonywania zawodu pielęgniarka/pielęgniarz, zaangażowania i chęci rozwoju.
Do Twoich zadań należeć będzie: sprzedaż leków oraz wykonywanie leków recepturowych i aptecznych; prawidłowe przyjmowanie i realizowanie recept oraz zamawianie towaru; monitorowanie stanów w magazynie aptecznym;
Do Twoich zadań należeć będzie: przestrzeganie najwyższych standardów obsługi pacjenta; prawidłowe przyjmowanie i realizowanie recept; przyjmowanie i kontrola ilości towaru, wprowadzanego na teren apteki; monitorowanie stanów oraz terminów ważności preparatów w magazynie aptecznym;
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.