Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię.
Obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców.
Rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców.
Utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego.
Dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym.
Opieka, koordynowanie i nadzór nad pracownikami kuchni oraz stażystami.
Pozostałe prace mające na celu utrzymanie kuchni w czystości oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu.
Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów BHP.
Oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i dbałość o sprzęt.
Udział w przygotowaniu menu na imprezy okolicznościowe.
Zamawianie produktów i monitorowanie ich jakości.
Praca w Tarnowie od pon. - nd. na dwie zmiany w przedziale godz. 6.00-22.00.
Wymagania
10 lat doświadczenia w gastronomii,
Wykształcenie zasadnicze zawodowe.
Oferujemy
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto: od 7 200 PLN
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami. Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji za pomocą przycisku aplikowania.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
„Aplikuj szybko” oznacza, że jednym kliknięciem zaaplikujesz na ogłoszenie. Pracodawca otrzyma CV użyte przez Ciebie przy wcześniejszym aplikowaniu lub ostatni dodany przez Ciebie plik w Moje CV. Aby skorzystać z funkcji “Aplikuj szybko” musisz być zalogowany.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Austria
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Anforderungen: Erfahrung in der Küche als Koch; Ausbildung als Koch - von Vorteil, oder eine genügende Erfahrung Deutsch ab A2; Englisch von Vorteil; Zubereitung von Gerichten gemäß der Speisekarte des Betriebs; Einhaltung der Hygienevorschriften; Arbeiten im Team; Verantwortungsvolle Arbeitsweise;
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Austria
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Wymagania: Doświadczenie w kuchni na stanowisku szefa kuchni; Wykształcenie na stanowisko kucharza - atut lub wystarczające doświadczenie Niemiecki od A2; Angielski jest zaletą; Przygotowywanie dań zgodnie z menu lokalu; Przestrzeganie przepisów higienicznych; Praca w zespole; Odpowiedzialny...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Austria
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Wymagania: Doświadczenie jako szef kuchni. Znajomość kuchni według menu naszego lokalu. Umiejętność pracy w zespole i odpowiedzialne wykonywanie zadań. Przestrzeganie przepisów higieny. Mile widziane wykształcenie kucharskie, jednak doświadczenie jest kluczowe. Podstawowa znajomość...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Finlandia
umowa o pracę tymczasowa/dodatkowa / pełny etat 55,00 - 68,00 zł brutto/godz. Szukamy 9 pracownikówaplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 godz.
About the Role We are recruiting chefs for various positions, such as buffet and à la carte chefs. Positions are available in picturesque locations such as Kilpisjärvi, Luosto, Rovaniemi, Pallas, Ylläs, Levi, Muonio, Hetta and Saariselkä. Employment period varies depending on the location and...
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat
2 godz.
Twoje zadania: Zarządzanie punktem gastronomicznym – planowanie pracy zespołu i dbanie o płynność serwisu. Współpraca z zespołem w kuchni i przy obsłudze gości. Kontrola jakości dań, stanów magazynowych oraz standardów czystości. Przestrzeganie procedur HACCP i wewnętrznych...
Twój zakres obowiązków zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na materiały i...
Klient portalu Praca.pl
Dunikowo
praca stacjonarna
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
1 dni
Zarządzanie zespołem kuchni, w tym tworzenie grafików pracy i szkolenie pracowników. Planowanie menu, atrakcyjnego dla pracowników obiektu, z jednoczesną optymalizacją kosztów. Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi i utrzymanie wysokiej jakości dań. Zarządzanie zamówieniami,...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
3 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
4 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
pracownik fizyczny umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Obowiązki Samodzielne przygotowywanie potraw, zgodnie z recepturami menu kuchni restauracyjnej; Postępowanie zgodnie z procedurami i wytycznymi Szefa Kuchni; Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przestrzegając standardów bezpieczeństwa żywności; Ścisła współpraca z zespołem kuchni i serwisu;