Hotel Westin poszukuje osoby na stanowisko:
Kierownik zaplecza kuchni
Miejsce pracy: Warszawa
OPIS STANOWISKA:
Kierownik Zaplecza Kuchni odpowiada za utrzymanie lokalnych oraz hotelowych standardów czystości, higieny oraz warunków sanitarnych pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Do codziennych obowiązków należy m.in. zarządzanie, nadzorowanie i organizowanie pracy zespołu odpowiedzialnego za utrzymanie w czystości zastawy stołowej, naczyń, narzędzi, urządzeń, maszyn, stołów i blatów we wszystkich pomieszczeniach zaplecza kuchni; tworzenie grafiku i szkolenie podległego zespołu; planowanie zakupów i nadzór nad prawidłowym stosowaniem chemikaliów i akcesoriów myjących.
PROFIL KANDYDATA:
- min. 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku;
- znajomość zagadnień związanych z zapewnieniem bezpieczeństwa żywności (HACCP);
- komunikatywna znajomość języka angielskiego;
- umiejętność kierowania zespołem i motywowania pracowników;
- umiejętność samodzielnego rozwiązywania problemów i podejmowania decyzji;
- zaangażowanie i bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu;
- dobra znajomość pakietu MS Office.
OFERUJEMY:
- pracę w 5* hotelu z największej sieci hotelarskiej na świecie Marriott International;
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
- profesjonalny proces adaptacyjny i wsparcie specjalistów w poznaniu organizacji;
- komfortowe warunki pracy – bezpłatne posiłki, kawa i świeże owoce dostępne w restauracji pracowniczej;
- prywatną opiekę medyczną i grupowe ubezpieczenie na życie;
- kartę Multisport i bony świąteczne;
- rabaty na zakwaterowanie hotelowe i posiłki w tysiącach naszych obiektów również dla rodziny i przyjaciół;
- dynamiczne i inspirujące środowisko pracy;
- kulturę organizacyjną zorientowaną na ludzi;
- wsparcie w rozwoju umiejętności poprzez system szkoleń wstępnych, językowych i rozwojowych;
- możliwość pomagania innym w ramach prowadzonych działań CSR.