Grupa Compassmazowieckie, Warszawa ul. Konstruktorska 13/4
praca stacjonarna
aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1730 dni
Praca pon-pt 6-14 lub 14-18 lub 17-21 Główne zadania: Praca na powierzchni biurowej serwis kuchenki/łazienki; Kuchnia mycie blatów,szafek,podłogi,opróżnianie naczyń ze zmywarki; Łazienka mycie glazury ,armatury ,toalet ,luster, podłogi, dokładanie środków czystości oraz środków higienicznych;
Praca pon - pt 8- 16 (kwestia ustalenia godzin) Opis stanowiska: przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; organizowanie pracy na kuchni, zarządzanie zespołem; przygotowywanie potraw na live cooking; dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw; rozwój własnych umiejętności...
Restauracja pracownicza na terenie SIA Praca: pon - pt 8- 16 (kwestia ustalenia godzin) 1 etat lub ½ etatu Opis stanowiska: prace pomocnicze na kuchni (obróbka warzyw, krojenie i przygotowywanie półproduktów) przygotowywanie kanapek i surówek;
Chcemy Ci powierzyć: wspieranie kierownika w zarządzaniu restauracją; współodpowiedzialność za realizację założeń budżetowych; współodpowiedzialność za rozliczenia finansowe i stany magazynowe; prowadzenie dokumentacji restauracji; budowanie partnerskich relacji z Klientami;...
Praca: Dni i godziny pracy:7 dni w tygodniu/ 12 godzinne zmiany (2/2) Opis stanowiska: Obsługa konsumentów – wydawanie posiłków. Rejestracja sprzedaży na kasie fiskalnej. Pomoc na kuchni, przygotowywanie kanapek, surówek. Dbanie o czystość na linii serwisowej i sali jadalnej.
zarządzanie restauracją; koordynacja i nadzór nad funkcjonowaniem kuchni; koordynacja produkcji; zarządzanie podległym zespołem i motywowania go do osiągania jak najwyższych celów; raportowanie zgodnie z ustalonymi procedurami do centrali firmy oraz klienta; realizacja wyznaczonego budżetu...
Obsługa zgłoszeń w systemie helpdesk. Wsparcie zdalne klienta wewnętrznego. Instalacja, konfiguracja oraz administracja systemów Windows; Identyfikacja i rozwiązywanie problemów w środowisku Windows; Konfiguracja, diagnostyka i usuwanie awarii sieciowych; Diagnozowanie i rozwiązywanie...
zarządzanie restauracjami o charakterze lunchowni w biurowcach oraz zakładach pracy i innych punktach zbiorowego żywienia jak szpitale itp. odpowiedzialność za budżet regionu i realizację oczekiwanych wskaźników; optymalizacja kosztów w przypisanym regionie zgodnie z założoną przez...
zarządzanie restauracją; koordynacja i nadzór nad funkcjonowaniem kuchni; koordynacja produkcji; zarządzanie podległym zespołem i motywowania go do osiągania jak najwyższych celów; raportowanie zgodnie z ustalonymi procedurami do centrali firmy oraz klienta; realizacja wyznaczonego budżetu...
zarządzanie restauracją; koordynacja i nadzór nad funkcjonowaniem kuchni; koordynacja produkcji; zarządzanie podległym zespołem i motywowania go do osiągania jak najwyższych celów; raportowanie zgodnie z ustalonymi procedurami do centrali firmy oraz klienta; realizacja wyznaczonego budżetu...
Realizacja planów sprzedaży; Poszukiwanie i pozyskiwanie nowych klientów B2B; Przygotowywanie kalkulacji, analiz, prezentacji, ofert i umów; Prowadzenie negocjacji handlowych; Reprezentowanie firmy w kontaktach z potencjalnymi kontrahentami; Budowanie trwałych i przyjaznych kontaktów z...
Koordynacja i nadzór nad realizacją projektu obejmującego kompleksowe usługi w zakresie obsługi biura naszego Klienta (sprzątanie, utrzymanie terenów zielonych, organizacja kancelarii pocztowej, tzw. mailroom, recepcji, obsługi sal konferencyjnych) Planowanie i organizowanie pracy...