Jak zaistnieć na rynku franczyzy? – bezpłatna konferencja dla osób poszukujących pomysłu na własny biznes

2017-04-28

Szukasz pomysłu na własny biznes? Nie wiesz od czego zacząć pracę nad własną marką? Przyjdź 18 maja do Nobel Tower w Poznaniu na bezpłatną konferencję i zapoznaj się z możliwościami jakie oferuje rynek usług franczyzowych. Organizatorem spotkania jest Fundacja Tax Care, Inicjatywa Wspierania Przedsiębiorczości.

Jak wynika z raportu portalu Franchising.pl w Polsce istnieje około 1 114 systemów franczyzowych. Według ekspertów jest to jedna z najskuteczniejszych dróg rozwoju małych firm, co  przekłada się bezpośrednio na wzrost zatrudnienia. W działalności franczyzowej pracuje prawie 460 tysięcy osób. Aby dowiedzieć się jak założyć biznes w systemie franczyzowym oraz jakie są jego wady i zalety, Fundacja Tax Care, Inicjatywa Wspierania Przedsiębiorczości organizuje 18 maja  2017 roku w Nobel Tower przy ul. Dąbrowskiego 77A w Poznaniu bezpłatną konferencję.

Dzięki zaproszonym gościom, między innymi z Polskiej Organizacji Franczyzobiorców, uczestnicy będą mogli dowiedzieć się jakich błędów unikać oraz na czym skoncentrować się prowadząc tego typu biznes. Prelegenci z firmy Tax Care SA przekażą wiedzę z zakresu księgowości. Natomiast Arkadiusz Słodkowski, redaktor naczelny „Własny biznes. Franchising” omówi wady i zalety systemu franczyzowego oraz podpowie jak go założyć oraz co należy zrobić, by go nie stracić. O utrzymaniu jakości i standardów w rozproszonym biznesie opowie Artur Kołecki, Dyrektor d.s. Rozwoju, Yasumi Sp. z o.o. Sp. k. Na zakończenie Anna Flaga, Prezesa Zarządu Fundacji Tax Care, Inicjatywa Wspierania Przedsiębiorczości podpowie jak wyróżnić się na tle konkurencji.

Wszystkich zainteresowanych uzyskaniem wiedzy w temacie franczyzy zapraszamy już dziś do zgłaszania swojego udziału w konferencji za pośrednictwem formularza:

Udział w warsztatach jest bezpłatny.

Więcej na ten temat Fundacji na stronie http://fundacja.taxcare.pl  oraz Facebooku: https://www.facebook.com/events/604174123108381/