Przyjdź na JOBS SPOT 2014 w Krakowie - spotkaj pracodawcę

2014-11-04

Jesienna edycja studenckich targów pracy, czyli JOBS SPOT 2014 w Krakowie, zbliża się wielkimi krokami! Już 18 listopada 2014 r. 2014 r. zapraszamy na Wydział Zarządzania i Komunikacji Społecznej UJ.

Przyjdź na JOBS SPOT i:

ü  spotkaj czołowych pracodawców, zarówno ogólnopolskich, jak i z regionu i zobacz, jakie oferty pracy, praktykstaży dla Ciebie przygotowali,

•  sprawdź swoje dokumenty rekrutacyjne w CV Point,
  • zasiądź do okrągłego stołu z pracodawcą ipoznaj go od innej strony,
  • zajrzyj do FOTO Point i zrób sobie profesjonalne zdjęcie do profilu rekrutacyjnego,
  • weź udział w warsztacie GoldenLine i dowiedz się, czym jest personal branding w internecie, czyli jak dobrze zaprezentować się jeszcze przed rozmową kwalifikacyjną (obowiązują zapisy: biuro@targikariery.com),
  • weź udział w prezentacjach o tematyce związanej z efektywnym poszukiwaniem pracy, aspektami prawnymi zatrudnienia, rozwojem osobistym, jak również z zakładaniem i prowadzeniem własnej działalności gospodarczej – prowadzenie: Socjomania, Grafton Recruitment, Randstad Polska, Interia, Państwowa Inspekcja Pracy, Zofia Gródek-Szostak
  • wygraj atrakcyjne nagrody w konkursach i loteriach (w tym Samsung Galaxy Tab),
  • zdobądź wymarzoną pracę od ręki!

Sprawdź szczegóły na www.krakow.jobsspot.pl

JOBS SPOT 2014 w Krakowie

Wydział Zarządzania i Komunikacji Społecznej , Kampus UJ, ul. Łojasiewicza 4, Kraków

TERMIN: 18 listopada 2014 roku, godz. 10.00-15.00

Sponsor: State Street

Patronat honorowy: Prof. dr hab. med. Wojciech Nowak JM Rektor Uniwersytetu Jagiellońskiego

Partner Strategiczny:  Sekcja Karier Uniwersytetu Jagiellońskiego.

Wystawcy:Aon Hewitt, Bank Zachodni WBK, Brown Brothers Harriman, Capgemini, Centrum Młodzieży im. dr. Henryka Jordana, CPL Integrated Services, Euroclear Bank, Go Global, Golden Line, H&M, Interia, KPMG, Motorola Solutions Systems, Muzeum Narodowe w Krakowie, Nokia Solutions & Networks, PIP - Okręgowy Inspektorat Pracy w Krakowie, Prudential Polska, Serco European Services, Soloplan, WUP Kraków, Zofia Gródek-Szostak.

Patroni Medialni: Praca.pl, infoPraca, Monster Polska, GazetaPraca.pl, Wolters Kluwer, Kariera w Finansach, Kariera Plus, Semestr, Eurostudent, Podaj Dalej!, Radio Eska Kraków, Manko, GoldenLine, pracuj.pl.

Kontakt: Julia Bojanowska, Koordynator Targów, julia.bojanowska@hrminstitute.pl