Podobne oferty pracy

Ogłoszenie numer: 263495, z dnia 2013-03-05

Catermed S.A.

Firma gastronomiczna poszukuje osoby na stanowisko:

Dietetyk

Miejsce pracy: małopolskie / Kraków

 

Opis stanowiska

  • planowanie i układanie jadłospisów dla pacjentów szpitala

Wymagania

  • wykształcenie kierunkowe dietetyk (studium medyczne lub studia)
  • doświadczenie zawodowe min. 2 lata
  • obsługa programów dietetycznych
  • ważne badania dla celów sanitarno-epidemiologicznych
  • mile widziane prawo jazdy kat. B

Oferujemy

  • w okresie próbnym pracę na umowę zlecenie
  • docelowo umowę o pracę
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity z dnia 16.12.2015 r., Dz. U. z 2015 r., poz. 2135 z późn. zm.). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych, prawie dostępu do treści moich danych i ich poprawiania oraz prawie do odwołania zgody na przetwarzanie danych osobowych w każdym czasie.

Catermed S.A.

http://www.catermed.com.pl

Firma CATERMED rozpoczęła działalność w marcu 2001 roku - oferując profesjonalne usługi w zakresie żywienia. Catermed działa na obszarze Polski Południowej (woj. małopolskie, śląskie, opolskie, świętokrzyskie oraz podkarpackie) i prowadzi następującą działalność:

  • Produkcja całodziennych posiłków dla pacjentów i personelu jednostek służby zdrowia i placówek oświatowych.
  • Kompleksowa obsługa żywienia - prowadzenie restauracji, bufetów oraz stołówek pracowniczych w Zespołach Ochrony Zdrowia.
  • Catering koncesyjny - organizowanie przyjęć okolicznościowych, bankietów, konferencji, zamówień dla firm i osób prywatnych.

Dane firmy

Ks. Siemaszki 15a
31-201 Kraków
małopolskie

Poznaj stanowisko: Dietetyk

Dietetyk zajmuje się badaniem produktów żywnościowych, planowaniem, nadzorowaniem i stosowaniem zasad żywienia zarówno dla osób indywidualnych, jak i całych zbiorowości. Dba on o prawidłowe i racjonalne odżywianie, zwłaszcza w czasie choroby i w specjalnych stanach organizmu ludzkiego. W tym celu musi posiadać szeroką wiedzę o pochodzeniu żywności, o procesach przygotowania potraw, a także o dostosowaniu żywności do ...

Rekrutują z Praca.pl