Polskie Młyny - trochę historii
Firma POLSKIE MŁYNY S.A. czerpie z doświadczeń ponad 100-letniej tradycji. Jesteśmy największym, w 100% polskim producentem mąki w kraju, a Mąka Szymanowska jest najczęściej wybieraną paczkowaną mąką pszenną w Polsce**.
Najstarszy młyn, w Nakle, pracuje nieprzerwanie od 1904 roku. Podobnym doświadczeniem mogą pochwalić się również młyny Szymanów i Kluczbork, dzięki którym produkty pod marką Polskie Młyny podbiły serca Polaków.
Szacunek do chleba, tak mocno zakorzeniony w polskiej tradycji jest dla nas największym zobowiązaniem...
**ogólnopolskie badanie na próbie reprezentatywnej 700 osób, 18-74 lat; maj 2013; Milward Brown
Piekarz
Miejsce pracy: Teresin
Nr Ref.: PM/2/2016
Opis stanowiska:
- testy wypiekowe oceniające jakość mąki oraz tworzonych nowych produktów
- ocena organoleptyczna otrzymanego pieczywa
- współpraca z laboratorium kontroli jakość
Wymagania:
- wykształcenie zawodowe lub średnie
- doświadczenie nie jest konieczne
Oferujemy:
- zatrudnienie w ramach umowy o pracę w firmie o stabilnej pozycji na rynku
- ciekawą, pełną wyzwań pracę
- możliwość rozwoju zawodowego
- niezbędne narzędzia do pracy na stanowisku