relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax; Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173; Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad; Długość kontraktu: 2/2 tygodnie; Data okrętowania: do uzgodnienia; Opis stanowiska: przygotowywanie...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Grecja
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową pełny etat aplikuj bez CV
14 dni
Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego; Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią; Znajomość procedur HACCP; Mile widziane: Znajomość innych języków obcych;
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: realizacja celów sprzedażowych i marżowych dla wybranych Klientów sieciowych Foodservice, aktywne pozyskiwanie i utrzymanie Klientów sieciowych (głównie Hotele i Restauracje), prowadzenie własnych projektów sprzedażowych, prowadzenie procesu...
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Jeśli jesteś osobą, która: Posiada doświadczenie na podobnym stanowisku, Posiada umiejętność pracy w zespole, dobrze słucha i jest nastawiona do działania, Jest bezkonfliktowa, dyspozycyjna, Jest zdyscyplinowana w zachowaniu czystości i higieny pracy, Wykazuje zaangażowanie, motywację i...
KS Service sp. z o.o. numer certyfikatu w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia 2894. Wspieramy procesy rekrutacyjne Pracodawców z Polski, Niemiec oraz Belgii. Aktualnie dla jednego z naszych Klientów - zagranicznej instytucji rządowej - szukamy Pracowników na stanowisko:
Szef Kuchni
Miejsce pracy: Drawsko Pomorskie
Nr Ref.: SK/DRA/20160819
organizacja pracy w kuchni
tworzenie menu na podstawie sugestii i potrzeb konsumentów
nadzór nad procesem produkcji, higieną i porządkiem
zamawianie i odbiór produktów
ustalanie grafików kucharzy i kelnerów
ustalanie zakresu obowiązków kucharzy i kelnerów
nadzór i odpowiedzialność za pracę kucharzy i kelnerów
wypracowanie marki kojarzącej się z najwyższym poziomem kulinarnym
znajomość języka angielskiego co najmniej na poziomie średnio zaawansowanym
wykształcenie gastronomiczne
praca w zawodzie - co najmniej 4 lata
samodzielność działania
wysoka kultura osobista
umiejętność zarządzania pracą własną i całego zespołu
dyspozycyjność
znajomość kuchni międzynarodowej
mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku szefa kuchni lub zastępcy szefa kuchni
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax; Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173; Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad; Długość kontraktu: 2/2 tygodnie; Data okrętowania: do uzgodnienia; Opis stanowiska: przygotowywanie...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Grecja
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową pełny etat aplikuj bez CV
14 dni
Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego; Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią; Znajomość procedur HACCP; Mile widziane: Znajomość innych języków obcych;
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: realizacja celów sprzedażowych i marżowych dla wybranych Klientów sieciowych Foodservice, aktywne pozyskiwanie i utrzymanie Klientów sieciowych (głównie Hotele i Restauracje), prowadzenie własnych projektów sprzedażowych, prowadzenie procesu...
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Jeśli jesteś osobą, która: Posiada doświadczenie na podobnym stanowisku, Posiada umiejętność pracy w zespole, dobrze słucha i jest nastawiona do działania, Jest bezkonfliktowa, dyspozycyjna, Jest zdyscyplinowana w zachowaniu czystości i higieny pracy, Wykazuje zaangażowanie, motywację i...