CarlsonRezidorHotelGroup jest jedną znajwiększychi najbardziej dynamicznychgruphotelowych
w Europie i na świecie z 1350hotelamiw 105krajach świata. Portfolio CarlsonRezidor obejmuje takie światowemarki hotelarskie jak:RadissonBlu®, Radisson®, RadissonRed, Park Plaza®, Park Inn ®by RadissoniCountry Inns& Suites ByCarlson oraz QuorvusCollection.
CarlsonRezidorHotelGroup zatrudnia88.000osób na całym świecie.
Obecnie do naszego zespołu we Wrocławskim
Osoba zatrudniona na stanowisku odpowiedzialna będzie za obsługę techniczno - gastroomiczną wszystkich wydarzeń konferencyjnych i bankietów w Centrum Konferencyjnym Hotelu Radisson Blu.
- doświadczenia w branży gastronomicznej, najchętniej w dziale konferencji i bankietów
- dobrej kondycji fizycznej (ustawianie stołów i krzeseł w salach konferencyjnych, aranżacja set-up konferencyjnego w lobby)
- umiejętności w zakresie obsługi technicznej konferencji – podłączenia laptopów, rzutników, obsługa nagłośnienia, obsługa systemu informacji o funkcjach w lobby)
- umięjętności pracy pod presją czasu
- entuzjazmu w realizacji trudnych zadań, umiejętności koordynowania wielu zadań jednocześnie
- elastyczności, operatywności i pomysłowości,
- wysokiej kultury osobistej, zaangażowania, pozytywnego nastawienia zgodnego z filozofią Yes, I can!,
- komunikatywności, otwartości na bezpośredni kontakt z gościem.
- umowę o pracę w międzynarodowej sieci hotelarskiej Carlson Rezidor Hotel Group
- konkurencyjne wynagrodzenie
- pakiet świadczeń Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych, takich jak: dofinansowanie wakacji, świadczenia świąteczne, wyprawki szkolne dla dzieci
- posiłki w dniach pracy
- prywatną opiekę medyczną w Luxmed
- dodatkowe przywileje i zniżki na pobyty w hotelach naszej sieci dla pracowników, ich rodzin i przyjaciół,
- szkolenia zawodowe i sieciowe.