Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Ibis Styles Szczecin Stare Miasto   Szczecin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 godz.
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Kierownik Gastronomii (K/M)

    Novotel Gdańsk Marina   Gdańsk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 godz.
    Twoja misja Twoją misją będzie zapewnienie wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz zarządzał zespołem, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów...
  • Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
  • Kierownik Gastronomii

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
  • Specjalista /Specjalistka - Starszy Specjalista / Specjalistka ds. Analiz (Pracownia Analiz Sensorycznych)

    J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna
    specjalista mid / senior  pełny etat
    4 godz.
    Opis stanowiska Przygotowanie próbek do badań sensorycznych; Przeprowadzanie badań sensorycznych, udział w panelu oceniającym; Analiza wyników oraz opracowywanie raportów z badań; Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem zarządzania jakością; Autoryzacja wyników badań;...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 godz.
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Młodszy Technolog Żywności

    YANGO Sp. z o.o.   Opacz-Kolonia, 500m od granicy Warszawy    praca stacjonarna
    młodszy specjalista (junior)  umowa o pracę  pełny etat
    7 godz.
    Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/a za: Poszukiwanie nowych surowców; Rozbudowę bazy dostawców; Kontakt z dostawcami oraz negocjacje; Zarządzanie systemami bezpieczeństwa i jakości żywności (HACCP/GMP/GHP) Monitorowanie procesów technologicznych, ich standaryzację i...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 godz.
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Gastronomii

Adecco Poland Sp. z o.o.
Namysłów
praca stacjonarna
2771 dni temu

Kim jesteśmy?

Adecco Poland Sp. z o.o. należy do międzynarodowej korporacji Adecco S.A. - światowego lidera wśród firm doradztwa personalnego, który posiada 5100 placówek w ponad 60 krajach. W Polsce działamy od 1994 roku. Swoją wiedzą i doświadczeniem służymy w ponad 50 lokalizacjach na terenie kraju. W 2016 roku pracę dzięki Adecco Poland znalazło ponad 63 000 osób. Adecco Poland Sp. z o.o. jest Agencją Zatrudnienia nr 364.

Dla naszego Klienta, renomowanego kompleksu hotelowego poszukujemy Kandydatów na stanowisko:


Kierownik Gastronomii

Miejsce pracy: opolskie/ Namysłów

Nr Ref.: 20/09/2016/KG/MJ/WRC

Zadania:

  • Zarządzanie obszarem gastronomicznym (budżet, personel, standardy obsługi)
  • Odpowiedzialność za obiekty i mienie gastronomiczne,
  • Aktywny udział w organizowaniu imprez, wydarzeń i cateringu wraz z ich prowadzeniem od strony operacyjnej,
  • Zarządzanie personelem, budowanie zespołu, szkolenie i dbanie o ciągły rozwój podległych pracowników,
  • Dbałość o atmosferę, wystrój, estetykę oraz nadzór nad jakością obsługi gościa we wszystkich punktach gastronomicznych
  • Współpraca z marketingiem w zakresie kreowania ofert, zapewnienia odpowiedniej oprawy wydarzeń, promocji wszelkich akcji i wydarzeń gastronomicznych realizowanych na obiekcie

 

Wymagania:

  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
  • Mile widziana znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
  • Kreatywność, doskonała organizacja czasu pracy, odpowiedzialność,
  • Doświadczenie w zarządzaniu grupą pracowników,
  • Prawo jazdy kat. B,
  • Dyspozycyjność,

Oferujemy:

 

  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Ciekawą, pełną wyzwań pracę w prestiżowym obiekcie,
  • Świadczenia pozapłacowe,

Niniejszym wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w moim CV oraz w innych przekazanych przeze mnie dokumentach, przez Adecco Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie w celach związanych z procesem rekrutacji, zarówno obecnym, jak i organizowanymi w przyszłości, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jedn.: Dz. U. z 2014 r. poz. 1182 z późn. zm.). Wyrażam także zgodę na udostępnianie moich danych osobowych innym podmiotom należącym do grupy Adecco oraz potencjalnym pracodawcom do celów związanych z prowadzonymi obecnie lub w przyszłości procesami rekrutacji.

Administratorem podanych dobrowolnie danych osobowych jest Adecco Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, Pl. Europejski 2, 00-844 Warszawa. Informujemy, że kandydatowi przysługuje pełne i niezbywalne prawo dostępu do swoich danych osobowych włączając w to prawo do ich usunięcia lub poprawiania.

 

Podobne oferty

  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Ibis Styles Szczecin Stare Miasto   Szczecin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 godz.
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Kierownik Gastronomii (K/M)

    Novotel Gdańsk Marina   Gdańsk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 godz.
    Twoja misja Twoją misją będzie zapewnienie wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz zarządzał zespołem, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów...
  • Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem; Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie...
  • Kierownik Gastronomii

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu, Budowanie zawsze pozytywnych relacji z...
  • Specjalista /Specjalistka - Starszy Specjalista / Specjalistka ds. Analiz (Pracownia Analiz Sensorycznych)

    J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna
    specjalista mid / senior  pełny etat
    4 godz.
    Opis stanowiska Przygotowanie próbek do badań sensorycznych; Przeprowadzanie badań sensorycznych, udział w panelu oceniającym; Analiza wyników oraz opracowywanie raportów z badań; Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem zarządzania jakością; Autoryzacja wyników badań;...
  • Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 godz.
    Twój zakres obowiązków Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej, Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek, Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego, Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    7 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Młodszy Technolog Żywności

    YANGO Sp. z o.o.   Opacz-Kolonia, 500m od granicy Warszawy    praca stacjonarna
    młodszy specjalista (junior)  umowa o pracę  pełny etat
    7 godz.
    Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/a za: Poszukiwanie nowych surowców; Rozbudowę bazy dostawców; Kontakt z dostawcami oraz negocjacje; Zarządzanie systemami bezpieczeństwa i jakości żywności (HACCP/GMP/GHP) Monitorowanie procesów technologicznych, ich standaryzację i...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 godz.
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Kierownik Restauracji

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    menedżer / kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   8 320 - 10 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy, Szkolenie pracowników, Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi; Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany, Zapewnienie ciągłości dostaw, Stała współpraca z...