kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
9 dni
Zakres obowiązków: Nadzorowanie procesów utrzymania czystości w zapleczach gastronomicznych oraz kantynie pracowniczej. Zapewnienie utrzymania odpowiedniego poziomu wskaźnika stłuczek. Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego. Kontrola przestrzegania procedur gastronomicznych (BHP...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
9 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Dbanie o najwyższą jakość obsługi i pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur hotelowych, Budowanie i utrzymanie doskonałych relacji z Gośćmi i zespołem,...
kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Opis stanowiska: Zarządzanie prestiżową restauracją pracowniczą, Organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu, Zarządzanie wszystkimi procesami operacyjnymi, procedurami i planami działania związanymi z utrzymaniem standardów marki, Współtworzenie strategii sprzedażowej i...
kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
1 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem i prowadzenie szkoleń, Obsługa klientów i budowanie dobrych relacji, Utrzymanie czystości i estetyki restauracji, Kontakt i współpraca z kuchnią i innymi działami, Nadzór nad eventami, np. weselami.
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
Do zadań osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało uruchomienie, prowadzenie i organizacja sprawnego funkcjonowania restauracji w celu zapewnienia najwyższego standardu obsługi klienta, w tym przede wszystkim:
Zarządzanie restauracją, kreacja działań marketingowych
Prowadzenie dokumentacji magazynowej
Akceptowanie i weryfikowanie dokumentów finansowo-księgowych oraz ścisła współpraca z działem księgowym
Budowanie i zarządzanie zespołem pracowników
Budowanie bezpośrednich i stałych relacji z kluczowymi partnerami
Organizacja imprez biznesowych
Dbałość o wysoki standard usług
Dbałość o powierzone mienie
Wymagania
Wysoko rozwinięte zdolności managerskie
Minimum 3 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku
Doskonała organizacja pracy własnej oraz podległego zespołu
Wykształcenie min. średnie (preferowane wyższe)
Bardzo dobra znajomość języka angielskiego
Umiejętność tworzenia i modyfikowania ofert dla grup oraz klientów indywidualnych
Kreatywność, konsekwencja w działaniu oraz silna motywacja do osiągania wyznaczonych celów
Inicjatywa we wdrażaniu własnych rozwiązań
Nienaganna kultura osobista
Oferujemy
Współpracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
Możliwość rozwoju zawodowego
Duży zakres samodzielności i odpowiedzialności
Atrakcyjne wynagrodzenie
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
9 dni
Zakres obowiązków: Nadzorowanie procesów utrzymania czystości w zapleczach gastronomicznych oraz kantynie pracowniczej. Zapewnienie utrzymania odpowiedniego poziomu wskaźnika stłuczek. Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego. Kontrola przestrzegania procedur gastronomicznych (BHP...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
9 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii, Dbanie o najwyższą jakość obsługi i pozytywny wizerunek Hotelu, Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur hotelowych, Budowanie i utrzymanie doskonałych relacji z Gośćmi i zespołem,...
kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Opis stanowiska: Zarządzanie prestiżową restauracją pracowniczą, Organizowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu, Zarządzanie wszystkimi procesami operacyjnymi, procedurami i planami działania związanymi z utrzymaniem standardów marki, Współtworzenie strategii sprzedażowej i...
kierownik/koordynator / menedżer umowa o pracę pełny etat rekrutacja online aplikuj bez CV
1 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem i prowadzenie szkoleń, Obsługa klientów i budowanie dobrych relacji, Utrzymanie czystości i estetyki restauracji, Kontakt i współpraca z kuchnią i innymi działami, Nadzór nad eventami, np. weselami.
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem, Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja, Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta, Kontrola i zarządzanie...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...