Jesteśmy częścią Job Impulse Group, firmą doradztwa personalnego i agencją pracy tymczasowej o zasięgu europejskim. Na polskim rynku działamy od 2006 roku. W Polsce tworzymy Grupę Job skupiającą wyspecjalizowane marki usług HR dla biznesu: Job Impulse, Job Trainings, Simple Solutions oraz Job Abroad.
Posiadamy status Agencji Pracy Tymczasowej Certyfikat: 3000/3 i Doradztwa Personalnego Certyfikat: 3000/2.
Jesteśmy częścią Job Impulse Group, firmą doradztwa personalnego i agencją pracy tymczasowej o zasięgu europejskim. Na polskim rynku działamy od 7 lat. W Polsce tworzymy Grupę Job skupiającą wyspecjalizowane marki usług HR dla biznesu: Job Impulse, Job Trainings, Simple Solutions oraz Job Abroad.
Dla naszego Klienta, lidera z branży spożywczej, zajmującej się produkcją kebabu poszukujemy odpowiednich osób na stanowisko:
Pracownik produkcji - masarz/rzeźnik
Miejsce pracy: Złotkowo k. Poznania
Nr Ref.: MAS/RZE
Nr Ref.: MAS/RZE
Zadania:
- umiejętność oceny surowca mięsnego
- przygotowanie mięsa zgodnie z recepturą
- kontrola mieszanek przed użyciem
- prowadzenie zapisów na etykietach
- odbiór towarów
- doczyszczanie i krojenie surowców
- kontrola narzędzi pracy, w tym noży, kontrola wyszczerbień
- mycie i dezynfekcja narzędzi i miejsca pracy
- utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
- zgłaszanie uwag odnośnie jakości surowca do kierownika
- przestrzeganie wymagań opisanych w procedurach oraz instrukcjach systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
Wymagania:
Od kandydatów oczekujemy:
- aktualnej książeczki Sanepid
- motywacji do pracy
- punktualności
- siły fizycznej (produkowane kebaby osiągają wagę nawet do 80 kg)
- umiejętność pracy pod presją czasu
- dobrej organizacji pracy
- skrupulatności
- mile widziane doświadczenie przy produkcji żywności z surowca mięsnego (drób, wołowina, wieprzowina)
Oferujemy:
Warunki zatrudnienia:
- umowa o pracę
- godziny pracy 06:00-14:00
- dojazd do miejsca pracy we własnym zakresie
- możliwy dojazd autobusem komunikacji miejskiej (jednak autobus dojeżdża do miejsca pracy tuż po godzinie 5:00)
- w miejscu pracy panują chłodne warunki
- praca z surowym mięsem