Praca.pl Praca
kierownik dzialu, Gastronomia / Catering, Warszawa

Praca kierownik dzialu, Gastronomia / Catering, Warszawa najnowsze oferty pracy

Brak ofert

Nie znaleźliśmy ofert pracy spełniających wybrane kryteria.

Sprawdź, czy nie ma literówek we wpisanych frazach lub spróbuj bardziej ogólnego zapytania.

Praca Kierownik Działu mazowieckie Gastronomia / Catering najnowsze oferty pracy

  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Młodszy Technolog Żywności

    YANGO Sp. z o.o.   Opacz-Kolonia, 500m od granicy Warszawy    praca stacjonarna
    młodszy specjalista (junior)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/a za: Poszukiwanie nowych surowców; Rozbudowę bazy dostawców; Kontakt z dostawcami oraz negocjacje; Zarządzanie systemami bezpieczeństwa i jakości żywności (HACCP/GMP/GHP) Monitorowanie procesów technologicznych, ich standaryzację i...
  • Technolog przemysłu spożywczego - sektor mięsny

    Praca.pl Sp. z o.o.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    6 dni
    Twoje zadania: Przygotowanie raportów produkcyjnych oraz analiz technologicznych i finansowych dla dywizji wieprzowej i wołowej. Praca nad innowacyjnymi produktami, w tym nadzór nad nowymi recepturami i analizy rynkowe. Współpraca z zespołami organizacyjnymi w celu zapewnienia jakości i...
  • Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności

    NTFY Jeżak Rabiej S.K.A.   Ożarów Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...