Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Stoiska Mięso

    MAKRO Cash and Carry Polska S.A.   Koszalin, ul. Syrenki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich głównych zadań będzie należało Zapewnienie funkcjonowania stoiska zgodnie z obowiązującymi standardami firmowymi. Zarządzanie procesem sprzedaży, dbałość o ekspozycję, jakość i dostępność towaru. Profesjonalna obsługa i budowanie relacji z klientami. Realizowanie...
  • Kierownik Działu Suchej Żywności

    MAKRO Cash and Carry Polska S.A.   Koszalin, ul. Syrenki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich głównych zadań będzie należało: Zapewnienie funkcjonowania działu zgodnie z obowiązującymi standardami firmowymi. Zarządzanie procesem sprzedaży, dbałość o ekspozycję, jakość i dostępność towaru. Profesjonalna obsługa i budowanie relacji z klientami. Realizowanie...
  • Kierownik Handlowy

    MAKRO Cash and Carry Polska S.A.   Koszalin, ul. Syrenki 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich głównych zadań będzie należało: kreowanie, wsparcie i rozwój sprzedaży hurtowej w hali MAKRO w oparciu o przyjętą strategię rozwoju, kreowanie, rozwój postawy i kompetencji aktywnej sprzedaży wśród pracowników w hali, tworzenie efektywnej komunikacji handlowej, poszerzanie...
  • Zastępca Kierownika Magazynu

    AGATA Spółka Akcyjna   Koszalin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Do głównych zadań na tym stanowisku będzie należało: Nadzór i współudział w przyjmowaniu i wydawaniu towarów; Zapewnienie właściwego magazynowania towaru gwarantującego zachowanie jakości; Przestrzeganie wewnętrznych procedur związanych z bezpieczeństwem, jak i organizacą pracy podległego personelu.
  • Szef Zmiany w Kuchni (K/M)

    Novotel Ibis Szczecin Centrum   Szczecin, Dworcowa 16    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Szef zmiany w gastronomii​ (K/M)

    Novotel i ibis Budget Katowice Centrum   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...
  • Kierownik Zespołu Raportów i Analiz w Contact Center

    LUX MED Sp. z o.o.   Białystok, ul. Fabryczna 4    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator
    1 godz.
    Twoją rolą będzie: zarządzanie środowiskiem raportowym obszaru Contact Center LUX MED, prognozowanie wolumenów telefonów i zadań, estymowanie głównych wskaźników oraz zapotrzebowania na godziny grafikowe pracowników CC, tworzenie i generowanie raportów cyklicznych i ad hoc w zakresie...
  • Kierownik produkcji

    PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE CYMES   Białystok    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   10 000 - 12 000 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 godz.
    Opis stanowiska: organizacja i zarządzanie procesem produkcji; kierowanie zespołem ludzi;
  • Kierownik działu obróbki skrawaniem

    Telemond Sp z o.o.   Kostrzyn nad Odrą    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 godz.
    Czym się będziesz zajmować: Nadzorowaniem, analizowaniem i raportowaniem produktywności podległego obszaru oraz ciągłym doskonaleniem organizacji produkcji; Zapewnieniem wysokiej jakości bieżącej produkcji i jej procesów; Monitorowaniem realizacji założonego planu produkcyjnego;...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Zachodniopomorskie Koszalin Kierownik Zmiany Koszalin
Szef Zmiany (Zastępca Kierownika Lokalu)

Szef Zmiany (Zastępca Kierownika Lokalu)

TelePizza Poland Sp. z o.o.
Koszalin
praca stacjonarna
2755 dni temu

   


SZEF ZMIANY - NOWY LOKAL
(Zastępca Kierownika Lokalu)

Miejsce pracy:

Koszalin




Zakres obowiązków:
  • Zapewnienie wysokiego poziomu obsługi Klientów
  • Odpowiedzialność za funkcjonowanie lokalu (kontrola pracowników, jakości produktu i serwisu) 
  • Praca przy produkcji pizzy i szkolenie personelu podstawowego 
  • Odpowiedzialność za magazyn i gotówkę
  • Praca w systemie zmianowym, również w weekendy
Wymagania:
  • Umiejętność zarządzania zespołem oraz efektywnego motywowania
  • Zapał do pracy, zaangażowanie i sumienność
  • Doświadczenie w gastronomii i obsłudze Klienta
  • Wykształcenie min. średnie
Zapewniamy:
  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • Terminowo wypłacane wynagrodzenie
  • Pracę w młodym zespole i miłej atmosferze
Nie zapomnij dopisać klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę Telepizza Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie ul. Postępu 6 dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacyjnego, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2002 r. Nr. 101, poz. 926 z poź. zm.). Przyjmuję do wiadomości, że przysługuje mi prawo wglądu do treści moich danych oraz ich poprawiania."
 

Podobne oferty

  • Kierownik Stoiska Mięso

    MAKRO Cash and Carry Polska S.A.   Koszalin, ul. Syrenki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich głównych zadań będzie należało Zapewnienie funkcjonowania stoiska zgodnie z obowiązującymi standardami firmowymi. Zarządzanie procesem sprzedaży, dbałość o ekspozycję, jakość i dostępność towaru. Profesjonalna obsługa i budowanie relacji z klientami. Realizowanie...
  • Kierownik Działu Suchej Żywności

    MAKRO Cash and Carry Polska S.A.   Koszalin, ul. Syrenki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich głównych zadań będzie należało: Zapewnienie funkcjonowania działu zgodnie z obowiązującymi standardami firmowymi. Zarządzanie procesem sprzedaży, dbałość o ekspozycję, jakość i dostępność towaru. Profesjonalna obsługa i budowanie relacji z klientami. Realizowanie...
  • Kierownik Handlowy

    MAKRO Cash and Carry Polska S.A.   Koszalin, ul. Syrenki 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich głównych zadań będzie należało: kreowanie, wsparcie i rozwój sprzedaży hurtowej w hali MAKRO w oparciu o przyjętą strategię rozwoju, kreowanie, rozwój postawy i kompetencji aktywnej sprzedaży wśród pracowników w hali, tworzenie efektywnej komunikacji handlowej, poszerzanie...
  • Zastępca Kierownika Magazynu

    AGATA Spółka Akcyjna   Koszalin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Do głównych zadań na tym stanowisku będzie należało: Nadzór i współudział w przyjmowaniu i wydawaniu towarów; Zapewnienie właściwego magazynowania towaru gwarantującego zachowanie jakości; Przestrzeganie wewnętrznych procedur związanych z bezpieczeństwem, jak i organizacą pracy podległego personelu.
  • Szef Zmiany w Kuchni (K/M)

    Novotel Ibis Szczecin Centrum   Szczecin, Dworcowa 16    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Szef zmiany w gastronomii​ (K/M)

    Novotel i ibis Budget Katowice Centrum   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację. Będziesz dbać o bieżącą obsługę gości zgodnie ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż produktów gastronomicznych oferowanych przez hotel oraz...
  • Kierownik Zespołu Raportów i Analiz w Contact Center

    LUX MED Sp. z o.o.   Białystok, ul. Fabryczna 4    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator
    1 godz.
    Twoją rolą będzie: zarządzanie środowiskiem raportowym obszaru Contact Center LUX MED, prognozowanie wolumenów telefonów i zadań, estymowanie głównych wskaźników oraz zapotrzebowania na godziny grafikowe pracowników CC, tworzenie i generowanie raportów cyklicznych i ad hoc w zakresie...
  • Kierownik produkcji

    PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE CYMES   Białystok    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   10 000 - 12 000 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 godz.
    Opis stanowiska: organizacja i zarządzanie procesem produkcji; kierowanie zespołem ludzi;
  • Kierownik działu obróbki skrawaniem

    Telemond Sp z o.o.   Kostrzyn nad Odrą    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 godz.
    Czym się będziesz zajmować: Nadzorowaniem, analizowaniem i raportowaniem produktywności podległego obszaru oraz ciągłym doskonaleniem organizacji produkcji; Zapewnieniem wysokiej jakości bieżącej produkcji i jej procesów; Monitorowaniem realizacji założonego planu produkcyjnego;...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...