Najnowsze oferty pracy

  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Długołęka    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Łódź, Pabianicka    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    15 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik Działu Mięso

    Selgros Cash&Carry   Szczecin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: konfekcjonowanie towaru do pakowania, rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, kontrola daty ważności produktów, profesjonalna obsługa klienta,...
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Warszawa, Wawer    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
Zobacz więcej ofert pracy

Wykrawacz, Masarz

JAKI Sp. z o.o. (zakłady mięsne)
dolnośląskie
praca stacjonarna
3608 dni temu

Ogłoszenie numer: 474884, z dnia 2014-07-16

JAKI Sp. z o.o. (zakłady mięsne)

Zakłady mięsne z ubojnią trzody chlewnej.

Wykrawacz, Masarz

Miejsce pracy: dolnośląskie

 

Opis stanowiska

  • Rozbiór tusz wieprzowych lub ubój trzody chlewnej,
  • Produkcja wędlin.

Wymagania

  • Praktyka w zakładzie masarskim, rzeźni lub zakładach mięsnych.

Oferujemy

  • Wynagrodzenie adekwatne do umiejętności ( 10,00 - 16,00 zł/h),
  • możliwość zakwaterowania,
  • wyżywienie.

Wynagrodzenie

Od 1500 do 3000 PLN

 

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Długołęka    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Łódź, Pabianicka    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    15 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik Działu Mięso

    Selgros Cash&Carry   Szczecin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: konfekcjonowanie towaru do pakowania, rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, kontrola daty ważności produktów, profesjonalna obsługa klienta,...
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Warszawa, Wawer    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.