Do Twoich zadań będą należeć m.in.: transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, ważenie i pakowanie towaru, kontrola świeżości i dat przydatności do spożycia, wymiana lodu na ekspozycji, profesjonalna obsługa klienta – aktywna sprzedaż.
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 300 - 8 000 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
14 godz.
obsługa kasy fiskalnej, wykładanie produktów oraz dbanie o ich prawidłową ekspozycję, sprawdzanie dat ważności (kasjer-sprzedawca), krojenie i pakowanie wędlin, serów i mięsa, obsługa klientów, wykładanie produktów na lady chłodnicze (pracownik stoiska mięsnego), drobne prace porządkowe.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rejestrowanie towaru w systemie gospodarki towarowej, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, ważenie i pakowanie towaru, kontrola świeżości i dat przydatności do spożycia, wymiana lodu na ekspozycji, profesjonalna obsługa klienta – aktywna sprzedaż.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rejestrowanie towaru w systemie gospodarki towarowej, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach, weryfikacja towaru w punkcie kasowym, weryfikacja...
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rejestrowanie towaru w systemie gospodarki towarowej, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rejestrowanie towaru w systemie gospodarki towarowej, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: bezpośrednia obsługa klienta, dbanie o ekspozycję i dostępność produktów na ladzie sprzedażowej, kontrola świeżości produktów.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
InterKadra jest działającą na rynku europejskim licencjonowaną Agencją Pracy Tymczasowej, Doradztwa Personalnego oraz Pośrednictwa Pracy na terenie RP i za granicą, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 3372.
Pracownik działu
Miejsce pracy: Grodzisk Mazowiecki
Nr Ref.: KS/MAR/GROMAZ
Obowiązki:
Obsługa klientów na stoiskach ze świeżymi artykułami (np. wędliny, owoce/warzywa);
Wykładanie towaru i dbanie o jego ekspozycję zgodnie z przyjętymi standardami;
Kontrolowanie dat przydatności do spożycia produktów;
Dbanie o czystość i porządek na stoisku.
Wymagania:
Aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna lub aktualne zaświadczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych;
Dyspozycyjność (mile widziane);
Doświadczenie zawodowe (mile widziane);
Kulturą osobistą i pozytywne nastawienie umożliwiające obsługę Klienta;
Chęć do pracy;
Odpowiedzialność, uczciwość i zaangażowanie w powierzone obowiązki.
Oferujemy:
Stałą opiekę Doradcy;
Umowę cywilno-prawną podpisywaną z Agencją Pracy InterKadra Sp. z o.o.;
Bezpłatne szkolenie przygotowujące do pracy;
Możliwość dłuższej współpracy;
Atrakcyjną stawkę godzinową + premie uznaniowe;
Pracę dla osób w każdym wieku!
Pracę od zaraz w markecie zlokalizowanym na terenie Grodziska Mazowieckiego
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, ważenie i pakowanie towaru, kontrola świeżości i dat przydatności do spożycia, wymiana lodu na ekspozycji, profesjonalna obsługa klienta – aktywna sprzedaż.
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 5 300 - 8 000 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
14 godz.
obsługa kasy fiskalnej, wykładanie produktów oraz dbanie o ich prawidłową ekspozycję, sprawdzanie dat ważności (kasjer-sprzedawca), krojenie i pakowanie wędlin, serów i mięsa, obsługa klientów, wykładanie produktów na lady chłodnicze (pracownik stoiska mięsnego), drobne prace porządkowe.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rejestrowanie towaru w systemie gospodarki towarowej, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, ważenie i pakowanie towaru, kontrola świeżości i dat przydatności do spożycia, wymiana lodu na ekspozycji, profesjonalna obsługa klienta – aktywna sprzedaż.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rejestrowanie towaru w systemie gospodarki towarowej, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach, weryfikacja towaru w punkcie kasowym, weryfikacja...
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rejestrowanie towaru w systemie gospodarki towarowej, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rejestrowanie towaru w systemie gospodarki towarowej, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: bezpośrednia obsługa klienta, dbanie o ekspozycję i dostępność produktów na ladzie sprzedażowej, kontrola świeżości produktów.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.