Najnowsze oferty pracy

Zobacz więcej ofert pracy

Pracownik kuchni

AmRest
Rzgów
praca stacjonarna
3361 dni temu

Zatrudniamy ludzi a nie CV! Wiemy, że masz cechy, których nie można zmierzyć lub po prostu wpisać do życiorysu. Daj się poznać!


Pracownik kuchni

Miejsce pracy: Rzgów

Twoje zadania:

  • Przygotowywanie produktów KFC zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższa jakość
  • Utrzymywanie czystości w miejscu pracy
  • Współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji

Nasze oczekiwania:

  • Otwartość i komunikatywność
  • Pozytywna energia i pomysłowość
  • Dokładność, odpowiedzialność, zaangażowanie
  • Wyznaczanie ambitnych celów
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Książeczka sanitarno-epidemiologiczna będzie mile widziana

Oferujemy:

  • Pakiet profesjonalnych szkoleń
  • Ciekawą, stabilną i pełną wyzwań pracę
  • Przyjazną atmosferę i pracę w dynamicznym zespole nastawionym na realizację ambitnych celów
  • Możliwość rozwoju i awansu, w KFC potrafimy docenić pracowników - 85% kadry managerów wywodzi się z pracowników załogi
  • Grafik dostosowany do indywidualnych potrzeb – dzięki temu połączysz pracę z innymi swoimi zajęciami
  • Atrakcyjny pakiet benefitów oraz nagrody i premie za dobre wyniki pracy
Zapoznamy się uważnie z nadesłanymi aplikacjami, po czym skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Nie zapomnij o numerze referencyjnym w temacie wiadomości, a także o dołączeniu klauzuli zgody na przetwarzanie danych osobowych następującej treści:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb bieżącej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.”

Administratorem danych jest AmRest Sp. z o.o. z siedzibą przy pl. Grunwaldzkim 25-27, 50-356 Wrocław. Dane osobowe podane w ankiecie przetwarzane są w celu rekrutacyjnym (tj. w związku z bieżącą rekrutacją i przyszłymi). Każdemu kandydatowi przysługuje prawo wglądu do jego danych osobowych i możliwość ich poprawiania, a podanie danych jest dobrowolne, jednak niezbędne do tego by można je było przetwarzać w ww. celu.