Najnowsze oferty pracy

  • Pracownik fizyczny - obróbka mięsa (bez znajomości języka niemieckiego)

    Tönnies Zerlegebetrieb   Niemcy, Weissenfels, Am Schlachthof 1   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    4 godz.
    Poszukujemy pracowników do zakładu mięsnego do trybowania i klasowania mięsa wieprzowego. Praca na jedną zmianę od poniedziałku do piątku, co druga sobota pracująca (jeżeli jest więcej zamówień). Czas rozpoczęcia pracy 4:15 lub 4:45 maksymalnie do 9,5h dziennie. Mile widziane osoby z...
  • Pracownik Działu Mięso

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    22 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i pakowanie mięsa, transport i wykładanie towaru na półki, dbanie o właściwą ekspozycję towaru, kontrola daty ważności produktów oraz paramentów związanych z systemem HACCP, profesjonalna obsługa klienta.
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Wrocław, Krakowska    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    22 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Warszawa, Białołęka    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik Działu Mięso

    Selgros Cash&Carry   Szczecin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: konfekcjonowanie towaru do pakowania, rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, kontrola daty ważności produktów, profesjonalna obsługa klienta,...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Belgia Rzeźnik Belgia
Rzeźnik - Skórowanie Bydła

Rzeźnik - Skórowanie Bydła

Agencja Zatrudnienia KS Service sp. z o.o.
Belgia
praca stacjonarna
2800 dni temu

Agencja Zatrudnienia KS Service Sp. z o. o. jest ogólnopolską Agencją Zatrudnienia, certyfikowaną w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia pod numerem 7254. Od wielu lat pomagamy pracownikom w znalezieniu odpowiedniej dla siebie pracy, a Klientom umożliwiamy pozyskiwanie najlepszych specjalistów na rynek polski i europejski. Nasza firma posiada belgijski certyfikat Erkenning nr VG 2091/U – als Uitzendbureau in het Vlaamse Gewest, co stanowi gwarancję legalności i jakości świadczonych przez nas usług. Aktualnie dla jednego z naszych Klientów – firmy z branży produkcyjnej, specjalizującej się w produkcji mięsa i wyrobów mięsnych, poszukujemy Kandydatów na stanowisko: 

Rzeźnik - Skórowanie Bydła
Miejsce pracy: Belgia

Nr Ref.: RZS/BE/082016


  • skórowanie tusz wołowych
  • prace pomocnicze przy załadunku i rozładunku
  • dbanie o porządek w miejscu pracy
  • doświadczenie na podobnym stanowisku
  • znajomość języka angielskiego lub holenderskiego na poziomie dobrym
  • aktualne ubezpieczenie ZUS lub KRUS 30 dni przed wyjazdem
  • zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na polskich warunkach
  • atrakcyjne wynagrodzenie od 12,49€/h brutto
  • zakwaterowanie
  • oddelegowanie do pracy na podstawie zaświadczenia A1
  • opiekę polskojęzycznego Koordynatora na terenie Belgii
  • zwrot kosztów dojazdu z miejsca zakwaterowania do miejsca pracy
  • niezbędne narzędzia do pracy oraz odzież roboczą

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).
 

Podobne oferty

  • Pracownik fizyczny - obróbka mięsa (bez znajomości języka niemieckiego)

    Tönnies Zerlegebetrieb   Niemcy, Weissenfels, Am Schlachthof 1   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    4 godz.
    Poszukujemy pracowników do zakładu mięsnego do trybowania i klasowania mięsa wieprzowego. Praca na jedną zmianę od poniedziałku do piątku, co druga sobota pracująca (jeżeli jest więcej zamówień). Czas rozpoczęcia pracy 4:15 lub 4:45 maksymalnie do 9,5h dziennie. Mile widziane osoby z...
  • Pracownik Działu Mięso

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    22 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i pakowanie mięsa, transport i wykładanie towaru na półki, dbanie o właściwą ekspozycję towaru, kontrola daty ważności produktów oraz paramentów związanych z systemem HACCP, profesjonalna obsługa klienta.
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Wrocław, Krakowska    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    22 godz.
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik Działu Mięso (Rozbieracz/Wykrawacz)

    Selgros Cash&Carry   Warszawa, Białołęka    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach.
  • Pracownik Działu Mięso

    Selgros Cash&Carry   Szczecin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: konfekcjonowanie towaru do pakowania, rozbiór i trybowanie mięsa, przygotowanie wyrobów mięsnych do wędzenia, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, kontrola daty ważności produktów, profesjonalna obsługa klienta,...