Najnowsze oferty pracy

  • Kucharz hotelowy

    Praca.pl Sp. z o.o.   lubelskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Świnoujście
    pracownik fizyczny  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    9 godz.
    Opis stanowiska Przygotowanie i serwowanie posiłków według standardów; Zapewnienie jakości i estetyki potraw; Utrzymanie czystości w chłodni i kuchni; Przestrzeganie norm BHP i HACCP; Zarządzanie magazynowaniem żywności;
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   lubelskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
  • Pracownik działu hotelowego - kucharz

    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Świnoujście
    pracownik fizyczny  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    9 dni
    Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax; Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173; Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad; Długość kontraktu: 2/2 tygodnie; Data okrętowania: do uzgodnienia; Opis stanowiska: przygotowywanie...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Wartkowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Szef Kuchni Brasserie

    Selgros Cash&Carry   Lubin    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    5 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
Zobacz więcej ofert pracy

Szef Kuchni

Restauracja Pergola
lubelskie
praca stacjonarna
2719 dni temu

Ogłoszenie numer: 1424104, z dnia 2016-11-30

www.restauracja-pergola.pl


‘Pergola Restauracja & Cafe-Bistro’ mieści się w kompleksie Hali Stulecia,

obiektu wpisanego na listę UNESCO, miejsca obowiązkowych wycieczek turystów zagranicznych, krajowych oraz mieszkańców Wrocławia.
Naszymi klientami są klienci indywidualni, grupy wycieczkowe, klienci biznesowi, a także najwyższej rangi przedstawiciele władz samorządowych i ogólnokrajowych.

Stabilna firma prowadząca działalność restauracyjną i cateringową

pod nazwą ‘Pergola Restauracja & Cafe-Bistro’ we Wrocławiu, zatrudni osobę na stanowisku:

Szef Kuchni

Miejsce pracy: lubelskie

 

Opis stanowiska

  • Poszukujemy kreatywnej osoby, której zadaniem będzie zbudowanie zespołu kucharzy i pomocników, współtworzącego rozwój restauracji, będący w stanie obsłużyć rosnącą liczbą zleceń na usługi cateringowe.
  • Poszukujemy osób z całej Polski do pracy we Wrocławiu: ‘Pergola – Restauracja & Cafe-Bistro’
  • Zapewniamy zakwaterowanie

Zakres obowiązków:

  • odpowiedzialność za utrzymanie produkcji i obsługi gastronomicznej na najwyższym poziomie w ramach restauracji oraz przy realizacji usług cateringowych
  • kreacja menu z uwzględnieniem sezonowości i trendów kulinarnych
  • dbałość o szczegóły, estetykę i jakość serwowanych dań
  • nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków
  • systemowe tworzenie produktu cateringowego wraz z rozwiązaniami logistycznymi
  • tworzenie ofert gastronomicznych dla osób indywidualnych i grupowych
  • przewidywanie i planowanie wydatków związanych z prowadzoną działalnością gastronomiczną, optymalizacja Food Cost’u, kontrola opłacalności produkcji
  • przygotowywanie listy do zamówień produktów, koordynacja zaopatrzenia, odpowiedzialność za stany magazynowe
  • koordynowanie i nadzór nad całością pracy kuchni i zatrudnionego personelu
  • przestrzeganie norm, procedur i metod pracy w kuchni w zakresie Sanepidu, BHP, p-poż., HACCP

Wymagania

  • od osoby, z którą chcemy współpracować, oczekujemy dużej samodzielności i wizji tego, w jaki sposób funkcja kuchni może wpłynąć na rozwój biznesu całej firmy
  • umiejętność łączenia styli i smaków z uwzględnieniem sezonowości i trendów kulinarnych, śledzenie pracy mistrzów oraz szukanie nowych inspiracji
  • wykształcenie kierunkowe
  • min. 3-letnie udokumentowane doświadczenie zawodowe w pracy na stanowisku szefa kuchni, zastępcy szefa kuchni
  • aktualna książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych
  • prawo jazdy kat.B
  • wiedza z zakresu HACCP
  • znajomość procesów technologicznych oraz przepisów związanych z obrotem żywnością
  • umiejętność budowania zespołu pracowników kuchni i kierowania nim
  • kreatywność i samodzielność
  • dyspozycyjność
  • bardzo dobra organizacja pracy
  • mile widziany udział w Konkursach Kulinarnych i międzynarodowe doświadczenie

Oferujemy

  • angażującą pracę w dynamicznym i kreatywnym zespole
  • otwartość na kreatywne propozycje zwiększające priorytetową rolę kuchni w rozwoju firmy i całości biznesu
  • atrakcyjne i stabilne warunki zatrudnienia w tym pomoc w zakwaterowaniu dla osoby spoza Wrocławia
  • możliwość podnoszenia kwalifikacji oraz zdobywanie nowego doświadczenia

 

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kucharz hotelowy

    Praca.pl Sp. z o.o.   lubelskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Świnoujście
    pracownik fizyczny  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    9 godz.
    Opis stanowiska Przygotowanie i serwowanie posiłków według standardów; Zapewnienie jakości i estetyki potraw; Utrzymanie czystości w chłodni i kuchni; Przestrzeganie norm BHP i HACCP; Zarządzanie magazynowaniem żywności;
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   lubelskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
  • Pracownik działu hotelowego - kucharz

    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Świnoujście
    pracownik fizyczny  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    9 dni
    Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax; Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173; Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad; Długość kontraktu: 2/2 tygodnie; Data okrętowania: do uzgodnienia; Opis stanowiska: przygotowywanie...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Wartkowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Szef Kuchni Brasserie

    Selgros Cash&Carry   Lubin    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    5 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...