TWOJA MISJA Jako kucharz będziesz odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz...
TWOJA MISJA W swojej pracy dołożysz wszelkich starań, chęci, zaangażowania, jak i dotychczasowego doświadczenia, zdobytej wiedzy, kreatywości i przede wszystkim pasji, aby goście mogli cieszyć się smakami doskonałej kuchni. Dzięki Twojej inicjatywie poszerzymy i udoskonalimy naszą...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
MISJA Będziesz dbał/a o przygotowanie bufetu śniadaniowego dla gości, w oparciu o zbilansowaną dietę, w myśl zasady zero waste cooking. Zadbasz o to, by rodziny, goście biznesowi, grupy turystyczne i uczestnicy konferencji mogli poznawać smaki z całego świata, delektując się kubkiem porannej kawy.
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową pełny etat aplikuj bez CV
3 dni
Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego; Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią; Znajomość procedur HACCP; Mile widziane: Znajomość innych języków obcych;
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
Beetsma jest firmą należącą do holenderskiego holdingu Van Koppen & Van Eijk. Jesteśmy Zespołem Specjalistów, który od ponad 10 lat świadczy usługi krajowego i międzynarodowego pośrednictwa pracy. Od początku działalności staramy się realizować wizję marki Przyjaznej i takiej, która jest Blisko swoich pracowników. Oprócz budowania relacji biznesowych, nieustannie powiększamy wokół siebie społeczność, do której zapraszamy także Ciebie. Wiemy, że to Ludzie są największą wartością tej firmy. Wierzymy w nich i ich kompetencje. Cenimy ich pracę i zaangażowanie. To dzięki nim nieustannie się Rozwijamy. Nasza Firma to przede wszystkim ludzie. Bez nich, cele, które zdobywamy każdego dnia, nie byłyby osiągalne.
Beetsma - Twoje miejsce pracy.
eetsma jest firmą należącą do holenderskiego holdingu Van Koppen & Van Eijk. Jesteśmy Zespołem Specjalistów, który od ponad 10 lat świadczy usługi krajowego i międzynarodowego pośrednictwa pracy. Od początku działalności staramy się realizować wizję marki Przyjaznej i takiej, która jest Blisko swoich pracowników. Oprócz budowania relacji biznesowych, nieustannie powiększamy wokół siebie społeczność, do której zapraszamy także Ciebie. Wiemy, że to Ludzie są największą wartością tej firmy. Wierzymy w nich i ich kompetencje. Cenimy ich pracę i zaangażowanie. To dzięki nim nieustannie się Rozwijamy. Nasza Firma to przede wszystkim ludzie. Bez nich, cele, które zdobywamy każdego dnia, nie byłyby osiągalne.
Beetsma - Twoje miejsce pracy.
Chef de Partie / Szef Stacji / Kucharz
Miejsce pracy: Szwecja / Göteborg
Nr ref.: CdP/05/2017
Poszukujemy doświadczonych i gotowych na wyzwania kucharzy, zainteresowanych pracą w renomowanych i popularnych restauracjach w okolicach Göteborga w Szwecji. Proponujemy stanowisko Szefa Stacji, który będzie odpowiedzialny za przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji.
Proponujemy bardzo atrakcyjne wynagrodzenie, dogodne warunki zatrudnienia, zakwaterowanie zorganizowane przez pracodawcę.
Wymagania:
Dyplom kucharza lub udokumentowane doświadczenie zawodowe,
Minimum 4-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza w hotelach lub renomowanych restauracjach,
Dobra znajomość j. angielskiego - warunek konieczny,
TWOJA MISJA Jako kucharz będziesz odpowiedzialny/a za przygotowanie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz...
TWOJA MISJA W swojej pracy dołożysz wszelkich starań, chęci, zaangażowania, jak i dotychczasowego doświadczenia, zdobytej wiedzy, kreatywości i przede wszystkim pasji, aby goście mogli cieszyć się smakami doskonałej kuchni. Dzięki Twojej inicjatywie poszerzymy i udoskonalimy naszą...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
MISJA Będziesz dbał/a o przygotowanie bufetu śniadaniowego dla gości, w oparciu o zbilansowaną dietę, w myśl zasady zero waste cooking. Zadbasz o to, by rodziny, goście biznesowi, grupy turystyczne i uczestnicy konferencji mogli poznawać smaki z całego świata, delektując się kubkiem porannej kawy.
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową pełny etat aplikuj bez CV
3 dni
Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego; Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią; Znajomość procedur HACCP; Mile widziane: Znajomość innych języków obcych;
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...