Do Twoich zadań będą należeć m.in.: prace nad projektem opakowania i etykiety produktu marki własnej z uwzględnieniem obowiązującego prawa żywnościowego i niespożywczego, opracowanie dokumentacji jakościowej, w tym specyfikacji, zlecanie badań laboratoryjnych, przeprowadzanie oceny...
Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 godz.
Główne zadania: Opracowywanie i aktualizacja dokumentacji systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności na zgodność z normami IFS, BRC, aktualnymi przepisami prawnymi oraz wymaganiami klientów polskich i zagranicznych. Planowanie i przeprowadzanie szkoleń systemowych oraz...
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 godz.
Główne zadania: Opracowywanie i aktualizacja dokumentacji systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności na zgodność z normami IFS, BRC, aktualnymi przepisami prawnymi oraz wymaganiami klientów polskich i zagranicznych. Planowanie i przeprowadzanie szkoleń systemowych oraz...
YANGO Sp. z o.o.Opacz-Kolonia, 500m od granicy Warszawy
praca stacjonarna
młodszy specjalista (junior) umowa o pracę pełny etat
1 dni
Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/a za: Poszukiwanie nowych surowców; Rozbudowę bazy dostawców; Kontakt z dostawcami oraz negocjacje; Zarządzanie systemami bezpieczeństwa i jakości żywności (HACCP/GMP/GHP) Monitorowanie procesów technologicznych, ich standaryzację i...
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
Opis stanowiska Przygotowanie próbek do badań sensorycznych; Przeprowadzanie badań sensorycznych, udział w panelu oceniającym; Analiza wyników oraz opracowywanie raportów z badań; Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem zarządzania jakością; Autoryzacja wyników badań;...
specjalista mid / senior / ekspert umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
4 dni
Twoje zadania: Przygotowanie raportów produkcyjnych oraz analiz technologicznych i finansowych dla dywizji wieprzowej i wołowej. Praca nad innowacyjnymi produktami, w tym nadzór nad nowymi recepturami i analizy rynkowe. Współpraca z zespołami organizacyjnymi w celu zapewnienia jakości i...
Klient portalu Praca.pl
Warka
praca stacjonarna
za 3 dni wygasa
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
6 dni
Dopasowanie partii jabłek do wymagań odbiorcy; Kontrola jakości owoców, opakowań i etykiet; Kontrola jakościowa w trakcie produkcji i podczas załadunku; Kontrola wagi produktów; Prowadzenie dokumentacji z kontroli; Nadzór nad jakością stoku magazynowego; Sprawdzanie sortowania według...
Manpower to światowy lider w dziedzinie HR o ponad 60-cio letniej tradycji. Nasza firma jest obecna w 82 krajach, na terenie Polski mamy 50 oddziałów. Współpracujemy z 400 000 klientów rocznie, w tym małymi i średnimi przedsiębiorstwami ze wszystkich sektorów, a także największymi światowymi korporacjami. Nasze usługi obejmują pracę tymczasową, rekrutację pracowników stałych, zatrudnienie zewnętrzne oraz doradztwo personalne. Obecnie dla jednego z naszych Klientów poszukujemy Kandydatów na stanowisko:
Kierownik Oddziału - branża gastronomiczna
Praca Stała
Miejsce pracy: Rawicz
Nr Ref.: KO/02/CII
Zadania:
Zarządzanie kuchnią zbiorowego żywienia
Zarządzanie podległym personelem (ok. 30 pracowników)
Utrzymanie dobrych relacji z klientami
Nadzór nad planowaniem dietetycznym, dystrybucją posiłków i magazynem
Nadzór nad dokumentacją HACCP
Ustalanie potrzeb w zakresie maszyn, urządzeń i sprzętu
Szkolenia podległego personelu
Wymagania:
Doświadczenie w zarządzaniu kuchnią min. 2 lata
Wykształcenie min. średnie, związane z technologią żywienia lub o profilu dietetycznym
Znajomość zasad dietetyki
Znajomość systemu HACCP
Posiadanie książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych
Prawo jazdy kat. B
Oferujemy:
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
Praca w firmie o 20-letnim doświadczeniu
Atrakcyjne wynagrodzenie
Możliwość zdobycia doświadczenia w zarządzaniu 30-osobowym zespołem
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: prace nad projektem opakowania i etykiety produktu marki własnej z uwzględnieniem obowiązującego prawa żywnościowego i niespożywczego, opracowanie dokumentacji jakościowej, w tym specyfikacji, zlecanie badań laboratoryjnych, przeprowadzanie oceny...
Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych zgodnie z...
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 godz.
Główne zadania: Opracowywanie i aktualizacja dokumentacji systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności na zgodność z normami IFS, BRC, aktualnymi przepisami prawnymi oraz wymaganiami klientów polskich i zagranicznych. Planowanie i przeprowadzanie szkoleń systemowych oraz...
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 godz.
Główne zadania: Opracowywanie i aktualizacja dokumentacji systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności na zgodność z normami IFS, BRC, aktualnymi przepisami prawnymi oraz wymaganiami klientów polskich i zagranicznych. Planowanie i przeprowadzanie szkoleń systemowych oraz...
YANGO Sp. z o.o.Opacz-Kolonia, 500m od granicy Warszawy
praca stacjonarna
młodszy specjalista (junior) umowa o pracę pełny etat
1 dni
Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/a za: Poszukiwanie nowych surowców; Rozbudowę bazy dostawców; Kontakt z dostawcami oraz negocjacje; Zarządzanie systemami bezpieczeństwa i jakości żywności (HACCP/GMP/GHP) Monitorowanie procesów technologicznych, ich standaryzację i...
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
Opis stanowiska Przygotowanie próbek do badań sensorycznych; Przeprowadzanie badań sensorycznych, udział w panelu oceniającym; Analiza wyników oraz opracowywanie raportów z badań; Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem zarządzania jakością; Autoryzacja wyników badań;...
specjalista mid / senior / ekspert umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
4 dni
Twoje zadania: Przygotowanie raportów produkcyjnych oraz analiz technologicznych i finansowych dla dywizji wieprzowej i wołowej. Praca nad innowacyjnymi produktami, w tym nadzór nad nowymi recepturami i analizy rynkowe. Współpraca z zespołami organizacyjnymi w celu zapewnienia jakości i...
Klient portalu Praca.pl
Warka
praca stacjonarna
za 3 dni wygasa
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj bez CV
6 dni
Dopasowanie partii jabłek do wymagań odbiorcy; Kontrola jakości owoców, opakowań i etykiet; Kontrola jakościowa w trakcie produkcji i podczas załadunku; Kontrola wagi produktów; Prowadzenie dokumentacji z kontroli; Nadzór nad jakością stoku magazynowego; Sprawdzanie sortowania według...