Najnowsze oferty pracy

  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   Szwecja, Karlskrona   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 godz.
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    4 godz.
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni Brasserie

    Selgros Cash&Carry   Lubin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
  • Kucharz (dania zimne)

    ENOTECA & gastronomia   Warszawa, ul. Sielecka 35    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   11 000 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 godz.
    przygotowywanie dań podawanych na zimno zgodnie z recepturami; dbałość o smak i estetykę dania; utrzymywanie porządku na stanowisku pracy;
  • Kucharz

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
  • Kucharz / Kucharka

    Sala bankietowa Nowa Baśń i Restauracja Kredens   Nysa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Jeśli jesteś osobą, która: Posiada doświadczenie na podobnym stanowisku, Posiada umiejętność pracy w zespole, dobrze słucha i jest nastawiona do działania, Jest bezkonfliktowa, dyspozycyjna, Jest zdyscyplinowana w zachowaniu czystości i higieny pracy, Wykazuje zaangażowanie, motywację i...
  • Kucharz a'la carte

    Restauracje Sowa Bydgoszcz   Bydgoszcz    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    4 dni
    Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
  • Pracownik działu hotelowego - kucharz

    Polska Żegluga Morska PP (Polsteam)   Świnoujście   
    pracownik fizyczny  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax; Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173; Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad; Długość kontraktu: 2/2 tygodnie; Data okrętowania: do uzgodnienia; Opis stanowiska: przygotowywanie...
  • Kucharz (mice) (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Zobacz więcej ofert pracy

Sous Chef

Headhunters
Szwecja, Göteborg
praca stacjonarna
2623 dni temu

Headhunters Sp. z o.o. (nr cert. 10079) dla swojego Klienta poszukuje doświadczonych kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy w popularnych restauracjach oraz pubach w Szwecji na stanowisku:

 

Sous Chef
Miejsce pracy: Göteborg
Obowiązki:
  • Odpowiedzialność za prawidłową pracę kuchni podczas nieobecności Szefa Kuchni,
  • Zarządzanie zakupami, przyjęciem i przechowywaniem produktów,
  • Kontrola przygotowywania i wizualnej prezentacji posiłków,
  • Kontrola jakości i kosztów,
  • Współpraca z dostawcami,
  • Kontrola przestrzegania wytycznych dotyczących czystości, bezpieczeństwa, ochrony środowiska i higieny,
  • Motywowanie i wspieranie pracowników.
Wymagania:
  • Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza),
  • Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku w hotelach lub renomowanych restauracjach,
  • Dobra znajomość j. angielskiego – warunek konieczny,
  • Znajomość kuchni kontynentalnej,
  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Odpowiedzialność i sumienność.
Oferujemy:
  • Zatrudnienie na szwedzkich warunkach, długotrwała współpraca,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • 160 godzin pracy miesięcznie z możliwością pracy w weekendy,
  • Możliwość nadgodzin,
  • Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika,
  • Urlop wypoczynkowy zgodnie z obowiązującym ustawodawstwem,
  • Możliwość rozwoju zawodowego.
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (Dz. U. z 1997 nr 133 poz. 883).
 

Podobne oferty

  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   Szwecja, Karlskrona   
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 godz.
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie dań a'la carte; Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; Przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności; Nasze oczekiwania: Doświadczenie w pracy na stanowisku samodzielnego kucharza min. 5 lat;...
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    4 godz.
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Szef Kuchni – żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    6 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy; Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni Brasserie

    Selgros Cash&Carry   Lubin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
  • Kucharz (dania zimne)

    ENOTECA & gastronomia   Warszawa, ul. Sielecka 35    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   11 000 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 godz.
    przygotowywanie dań podawanych na zimno zgodnie z recepturami; dbałość o smak i estetykę dania; utrzymywanie porządku na stanowisku pracy;
  • Kucharz

    Selgros Cash&Carry   Piaseczno, k. Warszawy    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
  • Kucharz / Kucharka

    Sala bankietowa Nowa Baśń i Restauracja Kredens   Nysa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Jeśli jesteś osobą, która: Posiada doświadczenie na podobnym stanowisku, Posiada umiejętność pracy w zespole, dobrze słucha i jest nastawiona do działania, Jest bezkonfliktowa, dyspozycyjna, Jest zdyscyplinowana w zachowaniu czystości i higieny pracy, Wykazuje zaangażowanie, motywację i...
  • Kucharz a'la carte

    Restauracje Sowa Bydgoszcz   Bydgoszcz    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    4 dni
    Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
  • Pracownik działu hotelowego - kucharz

    Polska Żegluga Morska PP (Polsteam)   Świnoujście   
    pracownik fizyczny  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax; Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173; Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad; Długość kontraktu: 2/2 tygodnie; Data okrętowania: do uzgodnienia; Opis stanowiska: przygotowywanie...
  • Kucharz (mice) (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!