Kierownik restauracji

Dussmann Polska Sp.z o.o.

Wrocław

3 dni temu

Ogłoszenie numer: 1912435, z dnia 2018-02-21

Międzynarodowa firma z branży FM, w związku z otwarciem nowego kontraktu, zatrudni osobę na stanowisko:

Kierownik restauracji

Miejsce pracy: dolnośląskie / Wrocław

 

Opis stanowiska

  • Zarządzanie kuchnią i pracą podległego personelu w kantynie pracowniczej zlokalizowanej w centrum Wrocławia,
  • Rozliczanie czasu pracy podległych pracowników,
  • Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą klienta,
  • Kreatywność w dążeniu do podniesienia rentowności kontraktu.

Wymagania

  • Doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii,
  • Dobra znajomość MS Office,
  • Wykształcenie minimum średnie,
  • Dobra organizacja pracy.

Oferujemy

  • Konkurencyjne warunki zatrudnienia,
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Ubezpieczenie na życie na preferencyjnych warunkach,
  • Profesjonalne szkolenia,
  • Pracę w systemie 8h/dziennie od poniedziałku do piątku w centrum Wrocławia.

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji za pomocą przycisku APLIKUJ TERAZ.

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity Dz. U. z 2016 r. poz. 922 z późn. zm. ). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Poznaj

Dussmann Polska Sp.z o.o.

Dlaczego warto?

Oferujemy: pracę w międzynarodowej firmie, pensję wypłacaną zawsze na czas, konkurencyjne warunki zatrudnienia – doceniamy doświadczenie i wiedzę, wsparcie pozostałych pracowników – niezależnie od tego, na jakim stanowisku zaczynasz, możesz liczyć na pomoc ze strony kolegów/przełożonego/pracowników centrali.

Poznaj stanowisko: Manager Restauracji

Manager restauracji to osoba, która zajmuje się zarządzaniem restauracji oraz personelem. Ponadto do jego głównych obowiązków należy: dbanie o miłą atmosferę, wystrój, klimat i estetykę restauracji, organizowanie wszelkiego rodzaju przyjęć: bankietów, koncertów, programów artystycznych, spotkań kulturalnych oraz imprez okolicznościowych, prowadzenie spraw ...
Manager Restauracji Praca Manager Restauracji

Rekrutują z Praca.pl